Fysioterapeutti ja somevaikuttaja Piritta Hagman avautuu omalla Instagram-tilillään saamastaan törkypalautteesta.

Hagman on julkaissut Feed-osioonsa kuvakaappauksia vastaanottamistaan, ikävistä kommenteista. Kommenteissa Hagmania haukutaan törkeällä tavalla.

– Muista pestä valkovuodot lakanoista, jos ton ikänen kurppa sitä enää edes erittää (hyi vittu), yhdessä kommenteista sanotaan.

Julkaisunsa yhteydessä Hagman pohtii avoimesti sitä, mikä saa ihmisen kiusaamaan toista.

– Kommenttikenttäni on mielenkiintoinen maailma, kun julkiseen profiiliin saa kirjoitella ihan mitä vain mielipiteitä, koska… julkinen profiili, Hagman toteaa.

– Se on jotenkin aina yhtä mielenkiintoista, että yhdessä viestiketjussa pystyt näkemään naisvihan, ikärasismin (muistan kyllä itsekin kuinka parikymppisenä ajattelin 40v olevan ikäloppu. Ei siis sillä… olen itsekin ollut urpo) ja ihan puhtaan kiusaamisen, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä. Näet lisää kuvia napauttamalla julkaisun oikealla puolella näkyvää nuolta.

Nykyään Hagman ei enää muutamista haukuista hätkähdä.

– Oman ihoni alle tämä ei onneksi enää pääse kuin hyvin harvakseltaan, mutta kyllähän tää saa miettimään ihmisen mieltä, nainen alleviivaa.

– Huomaavatkohan kyseiset tyypit, että kirjoittamalla tälläisiä kommentteja toisille ihan normaalisti tunteville ja ajatteleville ihmisille, he tahallaan haluavat satuttaa. Ihan vaan huvikseen ja nähden vaivaa jopa niin paljon, että vaikka eivät itse seuraa kyseistä henkilöä, he etsivät profiilin ja vielä jaksavat palata aiheeseen uudelleen ja uudelleen, kun joku heille vastaa, Hagman pohtii.

Hagman toivoo, että somekiusaajat havahtuisivat asiattomaan käytökseensä.

– Tämän 20v julkisuuden aikana olen kuullut jo aika paljon palautetta, joten yllätysmomenttia saa etsiä, mutta onhan tämä pöyristyttävää mihin ihmiset vapaa-aikansa hukkaavat. Eikä tässä tosiaan ole mitään uutta auringon alla, mutta sehän tässä surullista onkin, Hagman painottaa.

– Toivottavasti silti samat tyypit, tämäkin kommenttikentän naisoletettu, ymmärtävät kaksinaismoralisminsa jos ovat koulukiusaamista vastaan, hän summaa.

Lue myös:

Piritta Hagman poseeraa sängyssä ilman yläosaa – hehkuttaa alasti nukkumisen hyötyjä: ”Lisää rakkaushormonin eritystä”

Piritta Hagman myy Porin-kotinsa lähes 500 000 euron hintaan – katso kuvat upeasta talosta!