Juontaja ja fysioterapeutti Piritta Hagman, 41, nähdään uutena kasvona Iholla-sarjan tulevalla kaudella. Piritta avautuu Instagram-tilillään tuntemuksistaan ohjelmaan liittyen ja paljastaa jännittävänsä tulevaa.

– Ihan huikean pelottava mahdollisuus näyttää itsensä ja ajatusmaailmansa arkisen elämän kautta. Aika näyttää kuka oikeasti olen, Piritta kirjoittaa ja paljastaa hakeneensa juuri ohjelman kuvaukseen käytettävän kameran.

– Saa nähdä mitä tästä tulee. Kotihiirelle ja pesäänsä tarkasti vartioivalle leijonaemolle ehkä haastava paikka avautumiseen, mutta olen ylpeä tästä eläintarhastani, elämästäni äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeuttina ja äitinä eli vaikka pelottaa miten ihmeessä tämän edes osaan tehdä, niin onneksi tästä ei voi enää perääntyä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pirittalla on kolme lasta yhdessä ex-miehensä, entisen jääkiekkoilijan Niklas Hagmanin kanssa.

Iholla-sarjassa jatkavat ohjelman edelliseltä kaudelta tutut Sara Sieppi, Martina Aitolehti ja Tuure Boelius. Sarjan kuvaukset tapahtuvat kevään ja kesän aikana. Uusi kausi alkaa Discovery+ -palvelussa ensi vuonna.

Lue myös:

Piritta Hagmanilta rohkea kannanotto – suoraa puhetta seksistä ja turvallisuudesta: ”Huora tai helppo ovat edelleen termejä naiselle”

Piritta Hagman julkaisi alastonkuvan ja otti kantaa naisiin kohdistuvaan väkivaltaan liittyen