Miss Suomi -kilpailusta julkisuuteen noussut fysioterapeutti Piritta Hagman julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään rohkean kirjoituksen, jossa hän ottaa kantaa naisten seksielämään ja seksuaaliturvallisuuteen.

Hagman painottaa postauksessaan vahvasti sitä, kuinka seksikumppaneiden määrää on turha hävetä.

– Kaksinaismoralismi elää vahvana ja väkevänä. Huora tai ”helppo” ovat edelleen termejä naiselle, jolla on paljon seksikumppaneita ja joka nauttii seksuaalisuudestaan yhtä vapaasti kuin mies, Hagman aloittaa tekstinsä.

– Samanlaista käyttösanastoa ei kuitenkaan miehelle edes ole. Tai kuinka usein olet kuullut miestä haukuttavan mieshuoraksi? En minäkään, hän toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hagmanin mielestä on tärkeää esittää itselleen kysymyksiä siitä, miltä seksi tuntuu, ja onko olo toisen kanssa turvallinen.

– Kenenkään ei tarvitse hävetä seksikumppaniensa määrää. Sen sijaan itsensä ja kumppaninsa suojaaminen seksitaudeilta sekä ehkäisystä huolehtiminen, on aina molempien osapuolien yhtäläinen vastuu. Niiden lisäksi kannattaa miettiä laatua. Nautinko tästä? Osaanko kertoa mistä nautin? Tunnenko kehoni hyvin ja voisinko olla vielä enemmän läsnä itselleni ja toiselle? Hagman kirjoittaa.

Tärkeintä Hagmanin mukaan onkin huolehtia sekä omasta että toisen hyvinvoinnista.

– Muutama prinssiksi naamioitunut rupisammakko osuu aina valitettavasti jokaisen kohdalle eli stressiä ei siitä kannata ottaa. Kunhan pitää huolta terveydestään ja turvallisuudestaan, elämä jatkuu, nainen kiteyttää.

Lue myös:

Piritta Hagman julkaisi alastonkuvan ja otti kantaa naisiin kohdistuvaan väkivaltaan liittyen

Piritta Hagman julkaisi itkuisen kuvan – avautuu uupumuksesta: ”On raskasta yrittää olla koko ajan mahdollisimman hyvä”

Piritta Hagmanin virhearvio polttopuita tilatessa johti kaaokseen – julkaisi hulvattomia kuvia!