Yhdysvalloissa majailevat Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättivät aikoinaan kuninkaallisen hovin ovet paukkue, eikä pariskunnan oleteta palaavan työskentelevien kuninkaalliset joukkoon.

Pariskunnan välien muuhun hoviin on sanottu olevan hyytävät, sillä sekä Harry että Meghan ovat ruokkineet mediaa jo useiden vuosien ajan paljastuksilla kuninkaallisen hovin kulisseista. Tämä on etäännyttänyt heitä huomattavasti muista hovin jäsenistä, sillä julkista likapyykin pesua ei Briteissä katsota hyvällä.

Brittiläsen Mirror-lehden lähteiden mukaan Harry etsii itselleen nyt kuitenkin sopivaa asuntoa Britanniasta. Lähteet paljastavat, että muutettuaan Yhdysvaltoihin hän on hiljalleen alkanut kaivata osia vanhasta elämästään.

Kuninkaallisesta tittelistä luopuessaan hän menetti oikeuden kuninkaalliseen asuntoon, ja prinssi Charles häätikin pariskunnan ulos heidän Frogmore Cottagen luksusasunnostaan. Tämä tarkoittaa, että sopivan majapaikan etsiminen – ja kaikki kustannukset – jäävät prinssin omille harteille.

Kuningas Charlesin kerrotaan kaipaavan Yhdysvalloissa asuvia etääntyneitä lapsenlapsiaan, ja hovista onkin tihkunut tietoja, joiden mukaan on mahdollista, että kuningasperhe onnistuisi vielä lähentymään keskenään nykyisistä jäätävistä väleistään huolimatta.

Lähde: Seiska