Putous-ohjelmassa nähtiin lauantaina (26.3) Marja Sordino -niminen sketsihahmo, joka esiteltiin ohjelmassa ”Eroon todellisuudesta” -metodin kehittäjäksi. Hahmo muistutti erehdyttävän paljon hyvinvointiyrittäjä Maria Nordinia.

Pihla Maalismaan näyttelemä Marja Sordino saapui lähetykseen Laulu Hahmoudelle -osiossa, jossa Aku Sipolan sketsihahmo Hannu Gandhi yllätti tähtioppilaansa Sordinon tunteikkaalla tanssiesityksellä.

– Otan tämän jännityksen vastaan ja olen itseni keskellä. Rauhoitan minun vagushermon, shalom, Marja Sordino kertoi ennen Gandhin esitystä.

Nordin kuuluu ilmeisesti Putouksen katsojakuntaan, sillä hän kommentoi ohjelmassa nähtyä tutun oloista hahmoa omalla Instagram-tilillään.

– Eilisessä Putous-ohjelmassa asti naureskeltiin mun vagushermoharjoitukselle. Onhan se hassu sana ”vagus”. Melkein kuin VAG*NA. (Hehhehhe), Nordin kirjoittaa ohjelmasta jakamansa videoklipin yhteydessä.

Hän myös sivistää seuraajiaan ja kertoo, että sana vagus juontaa latinasta ja vastaa englannin sanaa vague, jonka alkuperäinen merkitys on tarkoittanut kiertelevää ja kuljeskelevaa.

– Suomeksi vagushermoa sanotaan kiertäjähermoksi. Se alkaa aivojen alaosasta, ydinjatkeesta ja kiertelee sisäelinten kautta ulottuen lantioon asti. Matkan varrella se välittää tietoa sydämelle, keuhkoille, vatsalle, suolistolle ja SUKUELIMILLEKIN. (Hihhhihhih).

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Putouksessa naureskeltiin myös sille, että Nordin puhuu asioista, joihin hänellä ei ole koulutusta.

– Oon aina sanonut, että koirat ja alamaiset koulutetaan, itsenäiset, suvereenit ihmiset opiskelevat, Nordin näpäyttää.

Kaikesta päätellen Nordin otti sketsihahmon kuitenkin huumorilla vastaan.

– Huumoriahan on muuten aikojen alusta käytetty yleisen mielipiteen muokkaamiseksi… siitä en tiedä, toimiiko sketsi tässä tarkoituksessa, jos se herättää myötähäpeää. Otan senkin tunteen tietty kiitollisuudella vastaan. Rakkautta koko Putous-tiimille. Eiköhän kaikki tänään räplätä sitä vagusta oikein kunnolla.

Lue myös:

Neljättä lastaan odottava Maria Nordin julkaisi onnellisen raskauskuvan: ”Olin nuorena varma, etten voisi saada lapsia”

Suomalainen kirjakauppa poisti Maria Nordin kirjat valikoimistaan – hyvinvointivalmentaja laukoo suorat sanat: ”Jos se on syy canceloida kirjani, siitä vaan”