Putous-tähti Pilvi Hämäläinen avautui pikkusiskonsa kuolemasta televisiossa: ”Koko meidän perhe oli täysin lamaantunut”

Putous-näyttelijä Pilvi Hämäläinen, 35, vieraili tiistaina 12. tammikuuta MTV:n Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa. Näyttelijän luoma hahmo Aina Inkeri Ankeinen voitti Putous-sketsihahmokilpailun vuonna 2017.

Pilvi sanoo Putous-voiton muuttaneen hänen elämänsä. Hän muutti kuvausten takia Helsinkiin ja jätti kiinnityksensä Kokkolan kaupunginteatterissa. Sketsihahmokilpailun voiton myötä elämä muuttui entisestään, ja Pilvi tajusi, että paluu Kokkolaan on melko epätodennäköinen.

– Yhtäkkiä oli töitä niin paljon kuin vaan halusi tehdä. Oon kyllä todella, todella kiitollinen siitä. Se siis mullisti mun elämän täysin, Pilvi sanoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Pilvin Putous-uran ohella erikoishaastattelussa pureuduttiin tämän henkilökohtaiseen elämään. Hän kertoo, että vaikeina aikoina hän kokee huumorin erittäin tärkeäksi.

– Esimerkiksi, kun mun oma pikkusisko kuoli tuossa muutamia vuosia sitten. Se oli koko meidän perheelle tietysti ihan hirveä asia. Koko meidän perhe oli aivan täysin lamaantunut, Pilvi aloittaa.

Hän kertoo olleensa siihen aikaan töissä Turussa, jonne hänen vanhempansa saapuivat vierailulle. Pilvi suostutteli vanhempansa lähtemään kesäteatteriin.

– Se oli semmonen tyhjänpäivänen hömpänpömppä-huumorijuttu. Ja sit me yhtäkkiä naurettiin siellä. Ja sit me naurettiin niin paljon, että me itkettiin kans, ja yhtäkkiä me jotenkin saatiin niitä kaikkia vaikeita tunteita ulos myös sen naurun kautta, hän jatkaa.

– Esityksen jälkeen mun äiti sanoi, että ”kyllä tässä elämässä ehkä sittenkin on jotain järkeä”, Pilvi kertoo ja toteaa, että juuri tämän takia huumori, teatteri ja viihde on tärkeää.

Pilvi on mukana myös lauantaina alkavalla uudella Putous-kaudella. Kauden tuotanto on aloitettu jo viime vuoden puolella inserttikuvausten ja treenien muodossa.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun myös klikkaamalla tästä.

Lue myös:

Martina Aitolehti kohautti jo vuosia sitten BB-talossa: ”Vihaan lihavia ihmisiä”

Martina Aitolehden lihavuuskommentti sai julkkikset raivostumaan – kehopositiivisuusaktivisti Jenny Lehtiseltä väkevä vastaus

Oho! Helmi Loukasmäki vaihtoi rajusti tyyliä – poseeraa nyt mustissa lateksihousuissa


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.