Laulaja Erika Vikman paljastaa suunnitelleensa seksilelun yhdessä tanskalainen Sinful-yrityksen kanssa.

– Teemanani on tarttua erilaisiin tabuihin ja poistaa häpeää niiden ympäriltä, jotta meillä naisilla olisi tasa-arvoisempi maailma, jossa elää. Tämä kuuluu sanoituksina musiikissani, näkyy lavalla pukeutumisessani ja somessa mun tavalla ottaa kantaa asioihin, josta ihmiset helposti vaikenee, Erika Vikman kertoo Instagram-tilillään.

– Sain kunnian suunnitella Sinfulin valikoimaan oman nimikkovibraattorin, josta tuli ihan super kaunis pakkausta myöten. Tämä säihkyvän kultainen Magic wand osaa loihtia itsestään erilaisia värinärytmejä ja nopeuksia, joiden avulla pääset kokemaan nautinnon koko kirjon, Erika jatkaa.

Erika paljasti hiljattain, että on löytänyt rinnalleen uuden kumppanin, jonka kanssa on viihtynyt jo lopputalvesta saakka. Parhaillaan pariskunta lomailee ulkomailla.

– Olen tällä hetkellä suhteessa ja onnellinen. Tämä suhde tuntuu oikealta ja potentiaaliselta myös pitkällä tähtäimellä, Vikman toteaa Me Naisille. 

Tapaamistaan rakkaansa kanssa Vikman luonnehtii kohtaloksi. 

– Parasta tässä suhteessa on se, että yhteytemme toimii monella tasolla, hän avaa. 

– Nyt kaikki tuntuu olevan hyvällä mallilla: rakkaus, koti ja uraputki. Eihän mikään elämässä ole varmaa, mutta pyrin elämään hetkessä. Juuri nyt tuntuu ihanalta ja se riittää.

Vikman myöntää pitäneensä viime vuosina tietoisesti rakkauselämäänsä liittyvät asiat poissa julkisuudesta. 

– Siinä on ollut mukana itsesuojeluvaistoa. En myöskään halua tulla määritellyksi miesten kautta. Olen rakentanut itselleni hienon uran ja ansaitsen tulla nähdyksi omana itsenäni, laulaja summaa.

Lue myös:

IS: Lääkärimies kommentoi ensimmäistä kertaa suhdettaan Erika Vikmaniin – ”Suhde on olemassa”

Seiska: Erika Vikman löysi uuden kumppanin – rakkaus roihuaa pohjalaisen lääkärin kanssa