Good Luck Guys -tosi-tv-kilpailun voittanut entinen fitness-kilpailija ja somevaikuttaja Linda Manuella on vastannut Instagram-tilillään seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin. Yksi seuraajista haluaa tietää, mitä mieltä Linda on kannabiksesta ja onko tosi-tv-tähti polttanut koskaan kannabista.

Räppäri Williamin kanssa avoliitossa elävä Linda myöntää seuraajilleen käyttäneensä Suomen laissa kiellettyä huumausainetta.

– Oon polttanut joskus joo! Mä oon ennen ollut todella vastaan kaikkia huumeita ja ihan raivonnut esimerkiksi mun veljelle, joka on on joskus yrittänyt kertoa mulle kannabiksesta, Linda aloittaa.

– Mun mielestä se pitäisi laillistaa, en nää oikeen järkevää syytä, miksi ei. Jos vertaa vaikkapa alkoholiin, niin miten järkyttäviä vaikutuksia sillä on ja mitä ihmiset tekevät alkoholin vaikutuksen alaisina, hän jatkaa.

Linda uskoo, että kannabiksen liikakäytöllä on myös varjopuolia.

Lus myös:

Räppäri William ja Linda-rakas hakeutuivat parisuhdeterapiaan: ”Oikeasti ollut tosi hyvä päätös meiltä”

Näin Linda Manuellan ja räppäri Williamin kohusuhde sai alkunsa – takana yllättävä historia: ”Yhtäkkiä olimmekin yhdessä”

Seikkailusarjan kuvaukset yllättivät täysin Linda Manuellan – avautuu nyt rankasta kokemuksesta: ”Matto vedettiin jalkojen alta kokonaan”