Penelope-jättihitistä tunnettu William, oikealta nimeltään Ville Virtanen, on saanut syytteen rahanpesurikoksesta. Syyte liittyy huumeoikeudenkäyntiin, jota käsitellään parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Huumeliigaa syytetään tuhansien Subutex-tablettien ja 10 kilon amfetamiinierän maahantuonnista. Syyttäjän mukaan William olisi kuljettanut jutun päätekijältä saamansa 10 000 euroa käteistä rahaa kesällä 2021 Espanjaan tarkoituksena luovuttaa rahat siellä liigan pomolle.

Willamin avopuoliso, fitness-kaunotar ja somevaikuttaja Sonja Aiello on julkaissut Instagramin Stories-osiossa itkuisen kuvan, jonka yhteydessä ottaa kantaa miesystävänsä rikossyytteeseen.

– Niin se hyvä päivä voi muuttua pahimmaksi painajaiseksi. Jouduin perumaan päivän menotkin, koska ahdistus ja paha mieli on todella kova, Sonja kirjoittaa Instagramin Stories-osioon.

Sonja toivoo samalla, ettei häntä liitettäisi asiaan millään tavoin.

– Se, mitä lehdet tai ihmiset kirjoitatte, ei mittään tavalla liity minuun, Sonja kirjoittaa ja jatkaa:

– Oon todella surullinen, miten te ihmiset kirjoitatte musta ja puhutte niin kuin mua syytettäisiin jostain. Mä en ole asianomainen millään tavalla, muistakaa se.

Hän myös muistuttaa seuraajilleen, että on itse hankkinut oman omaisuutensa.

– Harmittaa myös, että näköjään vuonna 2021 nuori nainen ei voi menestyä, tienata omia rahoja ja ostella itselleen kivoja juttuja, vaan aina ajatellaan, että toinen ostaa. Mä voin kyllä sanoa, että aikalailla kaiken olen ostanut itse ja ylpeä siitä.

Lue myös:

Fitnesstähti Sonja Aiello paljastaa yksityiskohtia parisuhteestaan räppäri Williamin kanssa – muuttivat avosuhteeseen!