Raskaana oleva Anna Puu tekee muuttoa miljoona-asuntoon – paljasti 7 yllättävää seikkaa itsestään: ”Vaikka rakastan vaatteita…”

Laulaja Anna Puu ja tuottaja Jukka Immonen pääsevät vihdoin muuttamaan hulppeaan miljoona-asuntoon, jossa on tehty viime kuukaudet massiivista remonttia. Anna kertoo aloittaneensa jo pakkaamisen muuttoa varten.

Kaappeja tyhjentäessä hän on löytänyt peräti seitsemän yllättävää seikkaa itsestään ja ympäristöstä. Seikat ovat seuraavat:

1.) ihmiseksi, joka ei juurikaan käytä koruja, omistan niin paljon koruja (en tosin mitään timangeja), että pitäis varmaan alkaa käyttää niitä.

2.) kenkälaatikot on käteviä kenkien säilytyksen ja kunnossapidon kannalta, mut ärsyttäviä pakattavia. Nim. sain eilen tuhlattua 13 muuttolaatikkoa pelkästään kengille (osa laatikoissaan, osa ilman, enkä oo edes vielä pakannut mun tällä hetkellä käytössä olevia kenkiä).

3.) henkarivaatteita ei todellakaan kannata pakata muovilaatikoihin, siispä tilasin suosiolla sellaisia ”pukulaatikoita”, joihin voi kätevästi siirtää vaatteet kaapista henkareineen päivineen. Kiitos vinkistä Maria Veitola.

4.) vaikka rakastan vaatteita, kenkiä ja nähtävästi myös aurinkolaseja, niin kompensoin sitä omistamalla vain muutaman laukun.

5.) yhdestä käsilaukusta löysin ”kadoksissa” olleen huulipunan ja se saa kyl ihmeitä aikaa väsyneelle naamalle (ainakin psykologisesti).

6.) mulla alkaa ens viikolla virallisesti äitiysloma! Et jos nyt sais kaiken pakattua, niin sit voisin vain nostaa jalat ylös ja hyvällä omallatunnolla delegoida loput muille.

7.) voi luoja tätä kamppeen määrää!

Anna kertoi muutosta Metropolille viime elokuussa.

– Ostimme talon ennen pandemian puhkeamista, Anna Puu kertoi Metropolille The Voice of Finland -kilpailun pressitilaisuudessa.

Seiska-lehti kertoi viime kesänä, että parin tuleva lemmenpesä on peräti 560-neliöinen omakotitalo. Kaksikerroksisen jättiasunnon alekerrassa on muun muassa uima-allas ja biljardiosasto sekä baari.

Annan mukaan asunto kaipaa suurta remonttia, sillä se on alkuperäisessä kunnossa.

– Siitä tulee hieno talo, kun remontti on saatu valmiiksi. Se oli alkuperäisessä kunnossa, joten uudistamme sen täysin uuteen uskoon. Minusta oli hienoa, että asunnon yhteydessä olisi työtila, jotta ei tarvitse aina lähteä jonnekkin. Se on mahdollisuuksien keidas.

Lue myös:

Raskaana oleva Anna Puu julkaisi itkuisen kuvan – herkistyy päivittäin: ”Voitte vain kuvitella”

Anna Puu esittelee somasti pyöristynyttä vauvamahaansa – seuraajat haltioissaan: ”Ihana masu”

Anna Puu osti tuottajarakkaansa miljoona-asunnon: ”Talo on mahdollisuuksien keidas”

 


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta