Huippunyrkkeilijänä tunnetuksi tullut Eva Wahlström odottaa lasta yhdessä puolisonsa Niklas Räsäsen kanssa.

Nyt Wahlström avautuu omalla Instagram-tilillään rehellisesti viime kuukausien voinnistaan. Wahlström paljastaa, että raskausaika ei ole ollut hänelle varsinaisesti mitään ruusuilla tanssimista.

– Aikamoinen matka jo mennyt palleron kanssa. Ruben on myös ollut osa tätä siirtymää huippu-urheiljasta normi terveysliikkujaksi. Se ei ole pelkästään ollut kehollinen matka, vaan paljon on myös tapahtunut pään sisällä, Wahlström aloittaa pitkän postauksensa.

– Ehkä sillä on tarkoituksensa että olen oksentanut 7 kk päivittäin, ja välillä ollu niin huonona etten vaan ole pystynyt harjoittelemaan, tai tekemään asioita joita odotan itseltäni.

Wahlström myöntää, että hänelle on aina ollut ominaista suorittaa paljon asioita kerralla ja sivuuttaa lepotauot täysin.

– Välillä on ollu vaikea tunnistaa itteäni, koska mulle on niin ominaista se siäinen draivi. Eihän se ole mikään Eva Wahlström, joka ei pysty suorittamaan mitä vaan milloin vaan, missä olotilassa tahansa.

Raskautensa myötä Wahlström on kuitenkin oivaltanut monta tärkeää asiaa, kuten vaikkapa sen, että on täysin hyväksyttävää silloin tällöin skipata salitreeni kokonaan, jos keho ja mieli niin sanoo.

– Alkuraskauden aikana oli päiviä, jolloin en ees päässy suihkuun saakka, hän kirjoittaa.

– Aijemmin sisäinen ääni olis piiskannu ja moittinu mua laiskuudesta ja saamattomuudesta, nyt se sanoo et ootpa kova kun lepäät. Että sun tehtävä on kasvattaa vauvaa, vaikka hauikset vähän löystyiskin.

– Ja niinhän Alikin sanoi, että vaan mestarit uskaltaa levätä, Wahlström siteeraa.

Näet koko postauksen alta tai täällä.

Lue myös:

Eva Wahlström hehkuu bikineissä upeassa raskauskuvassa – raskaus on jo loppusuoralla

Me Naiset: Eva Wahlströmille raskaus ei ollut itsestäänselvyys: ”En ole ainoa, jolla on ollut ongelmia”

Eva Wahlström kommentoi roiseja seksipaljastuksiaan: ”Niin kauan kun ei tee pahaa muille, saa tehdä mitä vaan”