Raskaana oleva näyttelijä Saara Kotkaniemi kertoo hänen ja ex-miehensä, näyttelijä-muusikko Olavi Uusivirran tyttären täyttävän 9 vuotta. Hän on ostanut tyttärensä syntymäpäivän kunniaksi numeroilmapallon.

– Aika paljon itketti tänään kun tajusin, että ensi vuonna pitää esikoiselle ostaa syntymäpäiväksi jo kaksi ilmapalloa, Saara Kotkaniemi kirjoittaa.

Saara on julkaissut Instagram-tilillään kuvasarjan, jonka ensimmäisessä kuvassa esittele synttäripalloa ja kahdessa muussa kuvassa raskausvatsaansa eli omia pallojaan.

Kuvasarjan toinen kuva on otettu 9 vuotta sitten, kun hänen raskautensa oli edennyt viikolla 40. Kuvassa hän poseeraa ilman yläosaa.

Kuvasarjan kolmannessa kuvassa hän poseeraa täysin alasti ja kertoo, että raskaus on edennyt jo viikolle 31. Kuva on otettu Helsingin Sanomien Kuukausliitteen Sielu & Ruumis -palstaa varten.

Saara odottaa toista lastaan yhdessä sveitsiläis-italialaisen puolisonsa, näyttelijä Nicola Perot’n kanssa.

Kotkaniemi kertoi helmikuussa iloisesta uutisesta Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa. Näyttelijä ei ollut puhunut raskaudestaan aiemmin lainkaan somessa tai mediassa, vaikka odotusaikaa oli takana jo useampi kuukausi.

– Elämä on yhtä aikaa pelottavaa ja ihanaa, sillä koskaan ei voi tietää, mitä tulee vastaan. Olen onnellinen ja onnekas, että vastaan on tullut myös tällainen hieno ihmissuhde, Kotkaniemi kuvaili Me Naisille.

Saara erosi entisestä kumppanistaan, muusikko Olavi Uusivirrasta syksyllä 2021. Molemmat parin osapuolet julkaisivat tuolloin omilla Instagram-tileillään koskettavan päivityksen, jonka yhteydessä he ilmoittivat avioliittonsa päättymisestä.

– Haikein mielin ilmoitamme, että yhteinen taipaleemme aviopuolisoina on päättymässä. Jatkamme matkaa ystävinä, kumppaneina ja rakkaan tyttäremme vanhempina. Emme kommentoi asiaa julkisuudessa tämän enempää, kaksikko muotoili.

Saara paljasti, että hänellä ja Uusivirralla olevan edelleen hyvät välit.

– Uusperhekuviomme on toiminut hienolla tavalla, Kotkaniemi totesi.

– Ajattelen, että on vain rikkaus, kun perheyhteisöön tulee enemmän välittäviä läheisiä, hän summasi.

Lue myös:

HS: Näyttelijä Saara Kotkaniemen ensimmäisessä seksikohtauksessa meni kaikki pieleen – avautuu nyt kokemuksistaan

Jättitulot tienannut Olavi Uusivirta kommentoi kyseenalaisia koronatukiaan – ”Olin polvillani ja huusin apua”