61-vuotias mies ja 39-vuotias nainen tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa ehdottomiin vankeusrangaistuksiin Hurriganes-tähti Remu Aaltosen törkeästä kiristämisestä.

Miehellä on takanaan pitkä rikostausta ja hän sai törkeästä kiristyksestä yhden vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistuksen. Samasta rikosnimikkeestä tuomittu nainen puolestaan joutuu istumaan seitsemän kuukauden ehdottoman tuomion.

Lisäksi kaksikko joutuu korvaamaan Remulle yhteisvastuullisesti kärsimyskorvauksia 1 300 euroa, sekä tämän yli 4 500 euron oikeudenkäyntikulut.

Helsingin käräjäoikeuden lauselman mukaan kaksikko syyllistyi rikokseen, kun he menivät Remun asunnolle lokakuussa 2018 ja vaativat muusikkoa luovuttamaan heille noin 45 000 euron arvoisen Cadillac Escalade -auton. Tuomitut yrittivät myös saada Remua tekemään 60 000 euron tilisiirron, mutta se ei onnistunut.

Tuomiolauselmassa kerrotaan tekijöiden motiivina olleen kosto Remun väitetystä oikeudenvastaisesta teosta heidän läheiselleen. Asiasta suoritetun esitutkinnan perusteella Remua ei kuitenkaan syytetä asiassa.

Lue myös:

Uusista törkeistä rikoksista syytetty Niko Ranta-aho pidätettiin – poliisi otti miehen kiinni Stefan Thermanin omistamasta asunnosta

Sofia Belórf kommentoi tiukasti ex-rakkaansa Niko Ranta-ahon uusia syytteitä – ”Tosi surullinen juttu”

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg menetti rakkaan koiransa – ”Jäljellä lohduton ikävä”