Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen, 41, julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa siemailee juomaa uima-altaalla bikinit yllään. Kuvaan liittyy kuitenkin Ritalle tärkeä ja syvällisempi muisto.

– Aika mennyt ei koskaan palaa… eikä kaikki ole sitä miltä näyttää… Ja hyvä niin, Rita aloittaa.

Hän kertoo, että kuva on otettu lomamatkalla syksyllä 2018 ja Ritalla oli edessään suunnitellut hedelmöityshoidot lomalta palattuaan. Matkalla tapahtui kuitenkin jotain, joka sai erilaisen toivon kipinän syttymään Ritan sydämeen.

Hän kirjoittaa tutustuneensa kyseisellä lomamatkalla naiseen, jonka kundaliinijooga-tunnille osallistui yhdessä miehensä Akin kanssa.

– Yhtenä iltana joogatunnin jälkeen hän kertoi mulle ja Akille näystä, jonka oli juuri nähnyt! Hän oli nähnyt, että meille on tulossa vahva, voimakastahtoinen vauva!

Parin oli määrä aloittaa hedelmöityshoidot kuukausi Suomeen paluun jälkeen ja Rita oli varma, että hoidot tepsisivät. Vain kolme päivää siitä, kun Rita sai lapsettomuusklinikalta hormonikynä-reseptin, hän huomasi olevansa yllättäen raskaana.

– Tein raskaustestin ja olin raskaana! Ihan luomusti 3,5 vuoden yrittämisen jälkeen!

– Voi, miten elämä yllättää! En ikinä unohda sitä hetkeä. Sille hetkelle ei ole tarpeeksi superlatiiveja!

Ritan mukaan elämässä onkin hienointa, että emme tiedä huomisesta ja siitä mitä ihanaa elämä vielä antaa.

– Tämä olkoon voimatarina sinulle, joka kamppailet kyseisen asian kanssa tai sinulle, joka käyt jotain muuta vaikeaa aikaa läpi. Hyvää on tulossa, usko pois!

Ritan jakama julkaisu on saanut ihastuneen vastaanoton.

– Tämä kirjoitus oli jotain niin äärimmäisen kaunista. Kun vain jaksaa uskoa ja luottaa hyvään niin paljon hyvää tapahtuu.

– Ihana! Meni aivan kylmät väreet.

– Ihana kirjoitus! Hyvä tulee aina hyvän luo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Rita Niemi-Manninen avautuu edesmenneestä alkoholisti-isästään – ”Miten isä voi hylätä lapsensa?”

Wau! Rita Niemi-Manninen julkaisi bikinikuvan – poseeraa huikeassa asennossa: ”Tässä ruskettuu kauttaaltaan!”