Hyvinvointivalmentaja ja tv-kasvo Rita Niemi-Manninen on ottanut käsivarteensa näyttävän tatuoinnin. Hänen kättään koristaa nyt tyttären nimi ja syntymäaika.

– Donnan syntymä on ollut parasta mitä koskaan oon saanut kokea. Halusin ikuistaa mun elämäni tärkeimmän asian kauniilla ja sievällä fontilla ihooni. Kaunis ja sievä, aivan kuin mun pikkuinen tyttöni, sellainen siitä tuli, Rita Niemi kirjoittaa.

Hän on ottanut tatuoinnin Turkin Alanyassa, missä hän on lomalla yhdessä miehensä, tv-kasvo Aki Mannisen kanssa. Pariskunnan Donna-tytär ei ole reissussa mukana.

– Täällä me ollaan kahdestaan… 3,5 vuoden jälkeen me ollaan kahdestaan lomalla. Ennen mun raskautta ollaan oltu näin. Tässähän tuntee itsensä ihan teiniksi, Rita paljasti sosiaalisessa mediassa.

Lue myös:

Näin Rita Niemi ja Aki Manninen hoitavat parisuhdettaan – Ritalta rehellinen paljastus: ”Milloin poreammeessa, milloin saunassa…”

Aki Manninen julkaisi koskettavan postauksen – omistaa kirjoituksensa Donna-tyttärelleen: ”Maailma melskaa ja huutaa ympärillämme”