Tunnettu luovan alan monilahjakkuus Roope Salminen vierailee tuoreessa Christoffer Strandbergin juontamassa Christoffer Strandberg Show -ohjelman jaksossa, jossa hän paljastaa hämmentäviä yksityiskohtia elämäntavoistaan. Samassa jaksossa nähdään myös näyttelijä Niina Lahtinen.

Salmisen erikoinen elämäntyyli tulee päivänvaloon, kun Strandberg kysyy vierailtaan, milloin nämä ovat viimeksi käyneet kaupassa.

– Sillä tavalla, että olisin ostanut sieltä ruokatarvikkeita, mennyt kotiin, kokannut niistä jotain ja syönyt sen? Lukiossa, Salminen tokaisee vastaukseksi.

– Minä ajattelen, että olen elänyt jo ihan tarpeeksi pitkään. Voin syödä ihan mitä huvittaa, hän jatkaa.

Kaupasta Salmisen matkaan tarttuukin lähinnä kahvia, proteiinipatukoita ja vaippoja. Mies vakuuttaa kuitenkin valmistavansa ravitsevia ruoka-annoksia kolmevuotiaalle lapselleen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Myös Lahtinen myöntää olevansa varsin laiska ruoanlaittaja. Hän kertoo ihmettelevänsä vanhempia, jotka turvautuvat vain joskus valmisruokiin.

– Meillähän realiteetti on se, että lapsi syö nachoja pussista ja se on sen illallinen, Lahtinen täräyttää.

Roope Salmisella on yksi lapsi entisen puolisonsa, näyttelijä Helmi-Leena Nummelan kanssa. Salminen ja Nummela ilmoittivat erostaan keväällä 2022.

Christoffer Strandberg Show keskiviikkoisin Nelosella ja Ruudussa klo 21.

Lue myös:

Roope Salminen julkaisi erikoisen kannanoton Kelly Kalonjin missikilpailukohuun – ”On aika paljastaa totuus”

Roope Salminen julkisti hämmentävän tarjouksen – somekansa luuli vitsiksi: ”Niin kuin Sanna Marin sanoisi…”