Vuoden 2013 Miss Helsinki -voittaja Kelly Kalonji joutui hiljattain suuren kohun keskiöön, kun hänen luotsaamansa Miss Afro Diaspora Finland -kilpailu nousi kielteisessä valossa lehtiotsikoihin. Peräti kolme osallistujaa on jättäytynyt pois Kalonjin missikisoista, ja yksi heistä on arvostellut kilpailua hyvin avoimesti julkisuudessa.

Kilpailua omalla Instagram-tilillään kritisoinut on 20-vuotias Robeley Salminen -niminen nainen Tampereelta. Salminen avautui Instagram-tilinsä Stories-osiossa kyseenalaisesta sopimuksesta, joka missiehdokkaiden täytyi allekirjoittaa. Hänen mukaansa hämmentävän sopimuksen lukemiseen ei annettu tarpeeksi aikaa.

Asiasta uutisoi Seiska-lehti.

Nyt näyttelijä Roope Salminen on ottanut erikoisella tavalla kantaa kyseiseen missikohuun. Hän julkaisi tänään maanantaina (5.12.) kuvakaappauksen Seiskan laatimasta artikkelista omalla Instagram-tilillään.

– On aika paljastaa totuus, Salminen toteaa julkaisemansa kuvan ohessa.

– Laajoista spekulaatioista huolimatta minä en ole tämä Robeley Salminen, joka on jättäytynyt missikisoista viime hetkellä pois, hän jatkaa vitsaillen.

Robeley-nimen sijaan Roopella on mielessään eräs toinen nimi, jolla osallistuisi missikisoihin.

– Jos päättäisin joskus osallistua missikisoihin, en tekisi sitä nimellä Robeley Salminen. Mä tekisin sen nimellä Hegeley Paasonen, mies paljastaa.

Roope Salmisen pilke silmäkulmassa kirjoittama postaus on saanut hulvattoman vastaanoton Instagramissa. Esimerkiksi juontaja Alma Hätönen sekä näyttelijät Pilvi Hämäläinen ja Christoffer Strandberg ovat kommentoineet päivitystä itkunauruemojein.

Näet Salmisen julkaisun alta tai täällä.

Lue myös:

Roope Salminen julkisti hämmentävän tarjouksen – somekansa luuli vitsiksi: ”Niin kuin Sanna Marin sanoisi…”

Artisti Evelina avaa syitä uudelle siilitukalleen – Roope Salmiselta tyhjentävä reaktio rakkaansa ulkonäköön!