Näyttelijä Roope Salminen kertoo TV2:n suositussa Gogin kantabaari -ohjelmassa saavansa tappouhkauksia lähes päivittäin.

Ohjelmaa luotsaava Constantinos ”Gogi” Mavromichalis haluaa tietää, miten Roope kestää ihmisten kettuilun.

– Mä yritän samaistua siihen toiseen ihmiseen. Mulla on aika sellainen ylimielinen energia, minkä takia suurin osa mun ystävistä ei ole pitänyt musta ensimmäisellä kerralla. Olen aika sellainen leveä ihminen, Roope aloittaa.

– Mulle tulee sikana tappouhkauksia. He kirjoittavat usein, että ”sut pitäisi tappaa”. Aika harvoin kukaan sanoo, että ”minä tulen tappamaan sut”. Niitä tulee joka päivä.

Roope toteaa, että hän pyrkii aina oppimaan virheitään ja omista tekemisistään.

– Se kuulostaa tässä varmasti aika tyhmältä. Musta olisi kiva ajatus, että joku, joka tulee kettuilemaan mulle ja ajattelee, että mä olen ihan mulkku ja saanut kaiken ilmaiseksi ja elämä on epäreilua ja paskaa. Jos se saa sellaisen käsityksen, että mä yritän ottaa opiksi, ja ne asiat mun historiassa ei välttämättä tee musta pelkästään huonompaa ihmistä, vaan otan ne jutut tosi vakavasti ja ne saattaa tehdä musta järkevämmän ja huomaavaisemman kuin olen aikaisemmin ollut.

Lue myös:

KL: Alkoholismista kärsivän Roope Salmisen viimeinen kännireissu tuli kalliiksi – ”Sen jälkeen en ole juonut pisaraakaan”

Ex-pari Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela ärähtivät saamistaan ikävistä kommenteista – ”Per**estä ja epäreilua”