Suosittu yrittäjä ja mediapersoona Rosanna Kulju asuu Helsingin keskustassa Punavuoressa, jossa on tunnetusti Suomen kalleimmat neliöhinnat. Kuljun muutama vuosi sitten ostama 50-neliöinen ensiasunto on vastaremontoitu Kuljun omien toiveiden mukaisesti.

Tällä viikolla Kulju paljasti yllättäen omalla Instagram-tilillään aikovansa myydä asuntonsa heti kun se on hänelle mahdollista. Omistusasunnosta saa luovutusvoiton verovapautuksen vasta kun asunnon on omistanut vähintään kaksi vuotta ja omistaja tai hänen perheenjäsenensä ovat asuneet asunnossa vähintään kahden vuoden ajan vakituisesti ja yhtäjaksoisesti.

Kulju kertoi Instagram-tilinsä Stories-osiossa kaivanneensa viime aikoina asumista luonnon rauhassa.

– Mulla on kyllä yhä useammin se olo, että asun aivan liian keskustassa, Kulju avautuu.

– Tiedän tän olevan niin luksusongelma, ettei edes kehtais oikeasti tästä avautua, hän lisää heti perään.

– Mutta heti, kun se kaksi vuotta tulee täyteen, niin mä olen niin valmis sanomaan keskustalle heipat ja muuttamaan jonnekin, jossa on happea.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kulju on alunperin kotoisin Tornion vieressä sijaitsevalta pikkupaikkakunnalta, Haaparannasta, joten luonto on hänelle tuttu asuinympäristö. Kuluneen kahden vuoden aikana hän on alkanut ikävöimään yhä enemmän luonnonläheistä elämäntyyliä.

– Jos joku miettii, että miksi olen ostanut asunnon näin keskustasta, jos en halua olla täällä. No. Kahdessa vuodessa on ehtinyt tapahtua miljoona ja kaksi asiaa, ja mun oma ajatusmaailma on muuttunut niin paljon ja ehkä siksi kaipaan luontoa ja rauhaa enemmän, Kulju painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aiemmin lokakuussa Kulju puhui omalla Instagram-tilillään sairastuneensa viime syksynä masennukseen ja vakavaan uupumiseen. Topimumisprosessin aloitettua Kulju on ryhtynyt kiinnittämään entistä paremmin huomiota omaan mielenterveyteensä ja jaksamiseensa.

– Pitkä matka on kuljettu sieltä pimeydestä ja nyt valo on vihdoin läsnä mun päivissä vaikka onkin välillä vaikeaa. Elämä on ylä ja alamäkiä ja se on asia joka on vaan hyväksyttävä, Kulju kirjoitti reilu viikko sitten.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Rosanna Kulju otti kantaa painavaan aiheeseen – laukoo suorat sanat menestyksestä: ”Minulla tulee oksennusrefleksi”

Rosanna Kulju kertoi avoimesti terveysvaivastaan – seuraajien reaktio sai naisen järkyttymään: ”Todella ahdistavaa”