Rosanna Kulju julkaisi saamiaan törkeitä vihaviestejä: ”Ihmiset voi ihan helvetin huonosti”

Somevaikuttaja ja yrittäjä Rosanna Kulju paljastaa Instagram-julkaisussaan saaneensa vihaviestejä, joista osa on törkeitä, ja avaa viestien aiheuttamia tuntemuksia.

– Heräsin tänään muun muassa viestiin jossa luki ”Sut pitäis joukkoraiskata”. Tämmöinen käyttäytyminen ei ole ok. Ei sitten mitenkään. Ei kenellekään. Millainen ihminen sanoo tuommoista toiselle ihmiselle? Kulju ihmettelee.

Hän tunnustaa pohtivansa välillä mihin nykyinen maailma on menossa. Kulju on laittanut myös merkille, että vihaviestejä tulee nykyään selkeästi enemmän.

– Mun mielestä se kertoo siitä, että ihmiset voi ihan helvetin huonosti.. Mä henkilökohtaisesti pelkään enemmän tämän viruksen jälkipuintia ja mihin kaikkeen se vaikuttaa, kuin itse virusta.

Kulju julkaisi saamiaan viestejä Stories-osiossa ja kertoo, että ihmisten huono olo näkyy hänen työssään vihana.

– Siis puhtaana vihana. Ymmärrän, että pahaa oloa pitää purkaa johonkin, mutta minä en ole se, joka on tämän koronapaskan aloittanut tai joka muutenkaan ansaitsee sun vihaa, Kulju kirjoittaa.

– Siinä vaiheessa kun alat lähettelemään uhkauksia ja vihaviestejä somessa tuntemattomille, niin suosittelen katsoa peiliin ja hakea apua.

Kulju toivookin jokaiselle vaikeana aikana rauhaa, rakkautta ja jaksamista.

– Toivotaan että aurinko paistaisi pian kirkkaammin meidän kaikkien elämään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Rosanna Kulju iloitsee omasta asunnosta – teki ostopäätöksen vain viikossa: ”Tiedän aina heti mitä haluan”

Rosanna Kuljun ja Niko Ranta-ahon suhteelle vahvistus Sanna Kiisken kirjassa – IS: Rosanna suivaantui luvattomasta paljastuksesta


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta