Toimittaja ja juontaja Sanna Kiisken vastikään julkaistu uutuuskirja Tinder-päiväkirja 2 (Docendo) on jatkoa Kiisken viime vuonna julkaisemalle Tinder-päiväkirjalle (Docendo).

Kakkososassa Kiiski paljastaa paitsi yksityiskohtia omasta elämästään, hän tekee myös arkaluontoisen palastuksen somevaikuttaja Rosanna Kuljun parisuhde-elämään liittyen. Kulju vieraili Kiisken Tinder-päiväkirja-podcastissa viime kesänä ja kertoi tuolloin sunnuntaipoikaystävästään.

– Sunnuntaipoikaystävä hoitaa kaikki samat asiat, mitä oikeakin poikaystävä hoitaa, mutta vain sunnuntaisin, Kulju kertoi podcastissa.

Jos upotus ei näy, katso kuva täältä.

Kulju kommentoi aihetta viime kesänä myös Metropolille antamassaan haastattelussa ja paljasti, kuinka sunnuntaipoikaystävän kanssa toimitaan, jos toiselle kehkeytyykin vakavampia tunteita.

– Niin kuin kaikissa ihmissuhteissa, myös tässä pitää sopia etukäteen, että mikä on homman nimi, hän totesi.

Kulju ei kuitenkaan missään vaiheessa ole kertonut julkisuudessa viime kesäisen sunnuntaipoikaystävänsä henkilöllisyyttä. Kiiski onkin hieman yllättäen paljastanut kirjassaan miehen olevan useista huumerikoksista syytetty liikemies Niko Ranta-aho.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kiiski kertoo kirjassaan Kuljun kuvailleen podcast-jaksossa ihannemiehensä olevan lihaksikas, tatuoitu ja tumma. Kiiski ja ohjelman toinen juontaja heittivät tuolloin huumorimielessä, että Kuljun miesihanteen perusteella sunnuntaipoikaystävä voisi olla Niko Ranta-aho.

– Kun nauhoitus oli ohi, niin Rosanna paljasti meille, että tämä hänen tatuoitu sunnuntaipoikaystävänsä on kuin onkin Niko Ranta-aho, Kiiski kirjoittaa kirjassaan.

Kulju ei ole Kiisken paljastuksesta mielissään, ja hän paljastikin Ilta-Sanomille, ettei ollut edes etukäteen tietoinen asiasta.

– En edelleenkään aio kommentoida asiaa millään tavalla. En tiennyt, että olen edes koko kirjassa, Kulju kommentoi lehdelle.

Myös Kiiski on vahvistanut IS:lle, ettei kertonut Kuljulle ennakkoon siitä, että tämä on mukana kirjassa.

– Harmillista, että hän on pahoittanut mielensä siitä, että kommentoin häneen liittyviä asioita kirjassani, Kiiski toteaa lehdelle.

Jos upotus ei näy, katso julkaisu täältä.

Lue myös:

Rosanna Kulju paljasti kesällä harrastavansa ”sunnuntaipoikaystäviä” – avautuu nyt, miksi ei halua heiltä pelkkää seksiä

Seiska: Suhdehuhut vahvistuvat – Niko Ranta-aho ja Rosanna Kulju nähty pussailemassa Helsingissä!

Rosanna Kulju yhdistettiin romanttisessa mielessä Niko Ranta-ahoon – näin hän vastaa!