Rosanna Kulju lensi koronasta huolimatta Italiaan: ”Vietän kaksi viikkoa meditoiden ja töitä tehden”

Yrittäjä ja somevaikuttaja Rosanna Kulju kertoo avoimesti Instagram-tilillään matkustaneensa kahdeksi viikoksi Italiaan. Hän viettää loman ystävänsä luona ja kirjoittaa tiedostavansa, että matkustaminen koronapandemian aikaan on kyseenalaista.

– Olen tosiaan ystäväni kanssa kaksistaan hänen asunnollaan vuoristossa, suunnitellaan ensi vuoden tulevia työkeikkoja Monacoon ja ihmiskontaktit on aika nollassa verrattuna mitä ne olisi mulla Suomessa. Maskipakko on joka paikassa ja muutenkin noudatan kaikkia annettuja sääntöjä parhaani mukaan, Rosanna kertoo.

Tapahtuma-alan yrittäjänä kulunut vuosi on ollut Rosannalle haastava muun muassa keikkojen osalta kaikkien peruuntumisien takia.

– On pakko katsoa eteenpäin ja miettiä miten tapahtumia voidaan jatkossa järjestää uuden normaalin mukaan, elämän on jatkuttava.

Rosanna korostaa noudattavansa Suomeen palattuaan kaikkia annettuja sääntöjä koronaan liittyen.

– Kun palaan Suomeen niin noudatan Suomen sääntöjä miten kuuluu toimia reissun jälkeen, tottakai koronatestiin heti ensimmäisenä. Vietän mun kaksi viikkoa täällä meditoiden, töitä tehden ja koitan rauhoittua itseeni.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Entinen Salkkarit-tähti Emil Hallberg juhli fitness-kaunottaren kanssa – pukeutuivat supersankareiksi!

Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki saivat lapsen – ”Olemme onnellisia ja kiitollisia pienestä ihmeestä”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta