Somevaikuttaja ja mediapersoona Rosanna Kulju matkusti viikonloppuna Lapin jylhiin maisemiin viettämään romanttista laatuaikaa miesystävänsä kanssa.

Kulju kertoo Instagramissa parin reissanneen Ylläkselle uuden harrastuksensa, sähköpyöräilyn perässä. Hän julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hehkuttaa onnistunutta viikonloppua.

Kuljun julkaisemassa kuvassa kaksikko poseeraa läheisissä tunnelmissa vain pyyhkeet yllään. He halaavat toisiaan rakastavasti ja ihailevat edessään aukeavaa ruskamaisemaa.

– Me ollaan molemmat yleensä aina Levillä kun käydään Lapissa, mutta nyt tän meidän uuden harrastuksen myötä tultiin Ylläkselle. Ja pakko sanoa, että nyt kyllä Ylläs vei 100-0 ja saatiin just se mitä haettiin tältä reissulta, Kulju kirjoittaa postauksensa ohessa.

– Uusia kauniita paikkoja, hienot pyöräilyreitit ja todella rauhallista koko tunturissa vaikka oli porukkaa, hän iloitsee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kulju paljastaa pariskunnan pyöräilleen lähes sata kilometriä yhden viikonlopun aikana. He kävivät useamman eri reitin, joista ensimmäinen oli Kukastunturin reitti.

– Mielettömät maisemat tunturin päältä! Kulju ylistää.

Kommelluksilta ei reissussa kuitenkaan päästy välttymään.

– Sitten mentiin Kesänkitunturin lenkki joka oli kaunis eri tavalla, MUTTA Latvamaja- Hangaskuru välimatka oli todella haastavaa maastoa. Isoja isoja kiviä ja juurikkoa + märkiä kohtia. Lopussa vielä kaaduin fillarilla suohon. Pitihän sekin kokea, nainen toteaa.

– Sähköpyöräily on sinällään tosi hauskaa kun se on helppoa jos haluat ja haastavampaa jos haluat – samalla saat raitista ilmaa ja laatuaikaa kaverin/kumppanin kanssa luonnossa.

Kuljun mukaan Lapin matka oli tarpeellinen irtiotto hektisen arjen keskellä. Tällä viikolla häntä odottaa suuri työrupeama Miss Helsinki -finalistien kanssa.

– Kaikenkaikkiaan ihana reissu parhaan tyypin kanssa. Akut on ladattu tulevaan missien härdelliviikkoon!

Lue myös:

Rosanna Kulju pyörsi päätöksensä ja julkaisi yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa: ”Ihan mieletön tunne”

Rosanna Kulju julkaisi itkuisia kuvia: ”Joskus sitä suurinta rakkautta on päästää irti”