Tunnettu mediapersoona ja yrittäjä Rosanna Kulju erosi keväällä 2022 entisen miesystävänsä kanssa. Kulju on julkisuudessa ollut asiasta hyvin vaitonainen, mutta nyt hän avaa vihdoin tapahtumien yksityiskohtia somevaikuttaja Hannan Tikanderin luotsaamassa Selvin päin -podcastissa.

Ohjelmassa Kulju paljastaa parisuhteensa päättyneen miehen aloitteesta. Tilanne tuli Kuljulle järkytyksenä, ja hänellä kesti kauan toipua suuresta surusta.

– Se oli minulle iso kolaus monella tavalla. Kun tämä asia tapahtui, istuin lattialla ja mietin, että mitä v***ua minä nyt teen, Kulju toteaa podcastissa.

– Kyllä minä silloin ajattelin, että shit got real. Että nyt minun täytyy katsoa myös peiliin, että miten olen toiminut näissä tilanteissa, miten olen elänyt viimeiset puoli vuotta ja kohdellut ihmisiä ympärilläni, hän lisää rehellisenä.

Seuraavat päivät Kulju vietti yksin kotonaan itkien ja alkoholia juoden. Hän kuvailee kehossaan vallinneen paniikkikohtausmainen tunne, eikä hän kyennyt syömään eikä nukkumaan.

– Se oli vain huutoitkemistä, nainen myöntää.

– Muutaman päivän ryvin ja olin yksin siinä tunteessa, kunnes piti soittaa ystävälle, että nyt en pärjää enää.

Ystävä patisti Kuljun lähtemään lääkäriin, jossa hänelle määrättiin rauhoittavia ja unilääkkeitä. Kulju sanoo olevansa pettynyt siihen, ettei keskusteluapua juurikaan tarjottu.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lääkkeet antoivat hetkellisestä helpotusta, mutta niihin jäi myös koukkuun. Kulju paljastaa yrittäneensä saada päänsä tyhjäksi käyttämällä sekaisin sekä alkoholia että lääkkeitä.

– Kuten sanoit, siitä tulee hyvä cocktail, kun sekoittaa rauhoittavia ja viiniä, Kulju tokaisee ironisesti Tikanderille.

– Sehän vain paheni, sehän menee potenssiin miljoona pahempaan suuntaan se olo, hän tunnustaa heti perään.

Lopulta Kuljun vointi alkoi kuitenkin vähitellen kohenemaan. Hän toteaa olevansa etuoikeutettu, sillä pystyi turvautumaan kalliisiin, yksityisiin palveluihin, joista sai tarvitsemaansa apua. Kela-tuettuun terapiaan olisi ollut usean kuukauden jonot.

Vaikka kaikki on nyt hyvin, jännittää Kuljua jakaa tarinansa suurelle yleisölle.

– Onhan tämä suoraan sanottuna pelottavaa kertoa, miten on käyttänyt päihteitä täysin väärin. Tai vääriin tunnetiloihin, Kulju summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Rosanna Kulju, 31, avautuu iän tuomista ikävistä vaivoista – erityisesti yksi asia kiusaa ex-missiä: ”Ei riitä, että on menkat kerran kuussa!”

Rosanna Kulju sairastui masennukseen – puhuu rehellisesti raskaasta elämänvaiheestaan: ”Mikään ei tunnu miltään”