Somevaikuttaja ja podcast-juontaja Rosanna Kulju, 29, on suunnannut monien muiden julkkisten tavoin joululomalle Lappiin. Rosanna kertoi saapuneensa pohjoiseen jo viime sunnuntaina.

– Sunnuntaina ajelin Helsingistä ”joululomalle” tänne pohjoiseen ja täällä sitten heilun tammikuun ekalle viikolle läheisten kanssa. Tosi paljon ihania juttuja tulossa, en malta odottaa, Rosanna hehkutti aiemmin tällä viikolla Instagramissa.

Nyt joululomaa viettävä kaunotar on julkaissut itsestään hauskan kuvasarjan, joka kuvaa mainiosti vuoden 2020 tunnelmia. Ensimmäisessä kuvassa Rosanna on kuvattuna viime jouluna takkatulen äärellä vähissä vaatteissa, kun taas toisessa kuvassa hän poseeraa sähäkkä tuulitakki päällä ja otsalamppu päässään tänä vuonna.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä. Näet toisen kuvan klikkaamalla julkaisun oikeassa laidassa olevaa nuolipainiketta.

– Mä joululomalla 2019 vs mä joululomalla 2020. Tämä vuosi oli rankka, Rosanna on kirjoittanut kuvan oheen nauruhymiön kera.

Rosannan hauska kuvasarja on naurattanut myös kaunottaren seuraajia.

– Tää on just sitä some vs. todellisuus materiaalia, eräs seuraajista naureskelee.

– Tää on hauska kuvasarja ja kuvastaa kyllä hyvin tän vuoden tunnelmia, toinen toteaa.

– Melkein yhtä tyylikäs look, kolmas veistelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös:

Rosanna Kuljulta järkyttävä paljastus podcastissa – ”Ties kuinka kauan hän on pessyt kusisella hammasharjalla hampaansa”

Rytmihäiriöistä kärsinyt Rosanna Kulju toipuu sydänoperaatiosta – ”Itkin ja tärisin jännityksestä”

Rytmihäiriöistä kärsivä Rosanna Kulju joutuu sydänoperaatioon – ”Jännittää ihan huolella”