Yrittäjä ja somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, kertoo uusimmassa podcastissaan viettäneensä elämänsä kesän. Koronan takia moni sovittu työ peruuntui, mutta tilalle tuli aikaa monelle muulle asialle.

– En voisi olla enempää tyytyväinen kesään. Duuneja peruttiin, mutta aikaa jäi enemmän muuhun.

Rosanna myöntää juhlineensa kesällä enemmän kuin oli tarkoitus ja skumppa ja mimosat ovat maistuneet, mutta väliin on mahtunut myös töitä ja seesteisempiä hetkiä.

– Oon ollu vähän sellainen ”rataritva”. Useampia ”tukka kipee” -päiviä on ollu, mut mitä sitten, Rosanna nauraa.

Kesän kohokohtina Rosanna mainitsee muun muassa Sara Siepin syntymäpäivät, Mailis Penttilän kemut ja tietenkin omat hulppeat 29-vuotisjuhlat, joita vietettiin ystävien kanssa 62-jalkaisella jahdilla Helsingin edustalla sekä Löyly-ravintolassa.

Sydänoireet pysäyttivät

Kesän kuluessa Rosanna pysähtyi myös miettimään, mihin todella haluaa käyttää aikaansa. Myös hiljattain ilmenneet oudot sydänoireet herättivät perusterveen ja liikkuvaisen naisen pohtimaan elämän tärkeitä asioita.

– Tuntui aika raskaalta kuulla, että perusterveellä nuorella ihmisellä voi olla jotain häikkää sydämessä, mutta se herätti myös ajattelemaan, että pitää elää jokainen päivä kuten haluaa.

Rosanna on seurannut treeneissä sykkeitään sykevyöllä jo puolentoista vuoden ajan. Hän hakeutui tutkimuksiin, kun oudot oireet alkoivat ja sykkeet pysyivät korkealla. Mitään vakavampaa ei ole vielä todettu, mutta seuraavat tutkimukset ovat vielä kolmen kuukauden kuluttua.

– Oon valmis kaikkeen mitä syksy tuo tullessaan. Oon antanut itselleni täyden luvan tehdä just sitä mitä haluan ja miltä musta tuntuu. Elämää tää vaan on ja kaikesta selviää.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rosanna kertoi aiemmin muuttavansa elämäntapojaan kesän jäljiltä ja palaavansa mummorutiineihin.