Niko Ranta-ahoon yhdistetty Rosanna Kulju muuttaa elämäntapojaan: ”Palaan mummorutiineihin”

Miss Helsinki -kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju julkaisi Instagramissa kauniin bikinikuvan jossa poseeraa kuohuviinilasi kädessä. Hän kertoo yrittävänsä muuttaa elämäntapojaan pitkän kesän jäljiltä.

– Nyt alkaa vahvasti näyttämään siltä, että palaan mummorutiineihin. Oon päättänyt olla hetken ilman alkoholia. Mulle haastavaa, koska lasi viiniä on kuitenkin aika tuttu näky mun kädessä, Rosanna kirjoittaa.

Kaunotar kertoo vaihtavansa rytmin takaisin arkisemmaksi ja muuttavansa myös ruokailutottumuksiaan kokkailemalla enemmän itse. Apua hän aikoo tarvittaessa pyytää ystävältään Mailis Penttilältä.

– Mitä täällä tapahtuu?! Kuka tämä ihminen on joka ihan tosissaan meinaa kokkailla jotain ruokaboksia. Onneks voi kilauttaa kaverille jos meinaa mennä joku tosi pieleen, Rosanna toteaa.

View this post on Instagram

Hyvää huomenta 6.30. ⏰ . Nyt alkaa vahvasti näyttämään siltä, että palaan mummorutiineihin pitkän kesän jäljiltä. 👵🏻 Oon päättänyt olla hetken ilman alkoholia (mulle haastavaa, koska lasi viiniä on kuitenkin aika tuttu näky mun kädessä), vaihdan rytmin takaisin arkisempaan, kävin maanantaina joogaamassa ja tilasin ens viikolle ruokaboksin. Mitä täällä tapahtuu?! 🤣🙈 Kuka tämä ihminen on joka ihan tosissaan meinaa kokkailla jotain ruokaboksia? Lupaan muuten laittaa tästä spektaakkelista kokkausliveä, @eveheininen lupas videolle kommenttiraitaa ammattilaisen näkökulmasta ja mä kelasin, että onneks voi kilauttaa kaverille @mailispenttila jos meinaa mennä joku tosi pieleen. Semmosta kuuluu tänne! Ihanaa päivää bebet❤️

A post shared by ROSANNA • GRLGANG PODCASTER • (@rosannakulju) on

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rosanna on viime aikoina yhdistetty Katiska-vyyhdin pääepäiltyyn Niko Ranta-ahoon. Hän ei ole halunnut kommentoida asiaa, mutta pari on nähty läheisissä tunnelmissa muun muassa Helsingin kaduilla.

Lue enemmän Ranta-ahon ja Kuljun suhdehuhuista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.