Saara Aalto murtui kyyneliin häissään – koruttomat häät ilman vieraita

Laulaja Saara Aalto ja Meri puoliso paljastivat viime keskiviikkona Instagramissa menneensä naimisiin. Nyt Saara on kertonut The Sun -lehdelle tuntemuksistaan.

Pari kihlautui elokuussa 2018 ja he ovat kertoneet myös häähaaveistaan. Saara on kertonut haluavansa muun muassa Nicole Scherzingerin laulamaan häihinsä ja kutsua Sharon Osbournen vieraaksi.

Nyt Saara on kertonut The Sun -lehdelle tuntemuksistaan koronapandemian aikana järjestetyistä koruttomista häistä. Parin suunnitelmissa oli avioitua tulevana kesänä, mutta korona muutti kaiken ja he päättivätkin spontaanisti hoitaa vihkimisen jo nyt.

– Nyt kun maailman tilanne on vaikea, meidän pitäisi tehdä asioita jotka lisäävät rakkautta, rakkaus voittaa aina, Saara kertoo.

Häät ilman vieraita

Saara ja Meri vihittiin ilman vieraita ja paikalla oli heidän lisäksi ainoastaan vihkimisen suorittanut henkilö.

– Se oli katkeransuloista. Ei todellakaan täydellinen tapa mennä naimisiin, mutta varmasti jotain minkä muistamme loppuelämämme, Saara toteaa.

– Emme voineet edes kätellä meidät vihkinyttä henkilöä vaan meidän piti pysytellä kahden metrin etäisyydellä, joten se oli outoa. Ei ollenkaan normaalia.

Tilaisuus oli lopulta kuitenkin hyvin tunteellinen ja koskettava.

– Me molemmat kyynelehdimme samaan aikaan ja kun minulta kysyttiin ”Tahdotko ottaa hänet puolisoksesi” ymmärsin, että tätä lausetta olin odottanut.

Avioliiton myötä Meri luopui sukunimestään ja on nyt Aalto.

– Rakastan kutsua häntä vaimokseni ja jaamme nyt myös saman sukunimen. Siihen täytyy vielä totutella, mutta se on myös todella ihanaa, Saara kertoo.

Lue Saaran ja Merin hääuutisesta.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!