Salatut elämät -päivittäisdraamasta tuttu näyttelijä Joonatan Suvinen, 28, omaa Seiskan tietojen mukaan melkoisen rikoshistorian.

Suvinen aloitti Salatuissa elämissä näyttelemisen viime keväänä. Sen jälkeen Seiska on kertomansa mukaan saanut useita vinkkejä tähden menneisyyteen liittyen.

Suvisen rikosrekisteristä löytyy lehden mukaan useampi merkintä, joista ensimmäinen on kirjattu vuonna 2009 miehen ollessa 16-vuotias.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Uusin tuomio on tämän vuoden toukokuulta, kun Helsingin käräjäoikeus katsoi Suvisen syyllistyneen petokseen. Hän oli nostanut Kelalta perusteetonta työmarkkinatukea yli kahden vuoden ajan, yhteensä yli 11 000 euron edestä.

Suvinen oli kertonut Kelalle olleensa työtön, vaikka sai todellisuudessa samaan aikaan myös palkkatuloja. Mies myönsi rikoksen ja sai petoksesta neljän kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen.

Vuonna 2015 Suvinen sai puolestaan tuomion törkeästä rattijuopumuksesta. Hän puhalsi poliisin mittariin Porvoossa 0,65 promillen lukemat ja sai 45 päivän ehdollisen vankeustuomion, kuuden kuukauden ajokiellon ja 30 päiväsakkoa.

Mikäli upotus ei näy, näet kuvan täältä.

Seiskan lähteiden mukaan Helsingin käräjäoikeudessa on tällä hetkellä käsittelyssä myös velkomusasioita, joissa Suvinen on vastaajana. Kantajina ovat rahoitusyhtiö ja perintäyhtiö.

Metropoli tavoitti Joonatanin kommentoimaan petostuomiota ja rötösmenneisyyttä. Lue Joonatanin haastattelu täältä.

Lue myös:

Promoottori Kalle Keskinen avautuu ulosajostaan ja huumeiden käytöstään: ”Tätä kadun”

Oho! Stefan Therman kahvitteli yllättävässä julkkisseurassa Tuurin kyläkaupassa – kuva!

Salkkarit-tähti Emil Hallberg yhteiskuvassa fitness-rakkaansa kanssa – katso söpö kuva!