Salatut elämät -sarjassa Violaa näyttelevä Vivi Wahlström lomaili syyskuussa Kreikan lämmössä. Hän on julkaissut lomamatkalta näyttäviä kuvia reissun aikana ja sen jälkeen.

Hän poseeraa yhdessä kuvista turkoosissa merivedessä bikineissä.

– Ikävä lämpöä, Vivi kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Salakuvaus ärsyttää

Vivi on näytellyt Salatuissa elämissä Violaa vuodesta 2016 lähtien. Salattujen elämien tuoma julkisuus ei ole ainakaan toistaiseksi häirinnyt Viviä, joka rakastaa jutella faniensa kanssa ja ottaa heidän kanssaan yhteiskuvia.

– Ainoa huono asia on se, että jotkut ihmiset ottavat salakuvia. Siitä tulee epämukava olo, Vivi kertoo.

– Ne salakuvat eivät ole kovinkaan salaa otettuja, sillä näen, kun ihmiset osoittavat minua kameralla. Se tuntuu hassulta. Etenkin, jos se tapahtuu, kun olen tekemässä kaupassa perusruokaostoksia. Mieluummin voi tulla vetämään hihasta ja pyytämään kuvaa. En mä pure, Vivi toteaa.

Isä tuttu lukuisista tv-rooleista

Harva tietää, että Vivin isä on tunnettu näyttelijä ja ohjaaja Toni Wahlström. Toni on suurelle kansalle tuttu muun muassa Uuno Turhapuro -elokuvista sekä sarjoista Tuliportaat, Isänmaan toivot ja Karjalan kunnailla. 

– Isä on suurin esikuvani. Hänellä on ollut osuutta siihen, että minusta on tullut näyttelijä. Olen pienestä lähtien seurannut isän työskentelyä teatterissa. Muistan ajatelleeni aikoinaan, että olisipa kiva tehdä samaa kuin isä. 

– Isä on tsempannut minua ja on ylpeä minusta. Kun asuin vielä kotona nuorempana, kävimme kohtauksia läpi ennen kuvauksia. Nyt kun asun yksin, valmistaudun kuvauksiin ilman isää.

Vivi oli vain vuoden ikäinen, kun hän pääsi näyttelemään isänsä rinnalla Kymmenen riivinrautaa -elokuvassa. 

– En muista roolista mitään, koska olin niin nuori. Onhan se siistiä, että pääsin tekemään kameran edessä ”töitä” jo tuossa iässä. Pitää sanoa, että en tiedä, miten päädyin rooliin. Kyllä siinä isällä tai äidillä oli näppinsä pelissä, että sain roolin!

Lue myös:

Ulkomailla ilmiöksi nousseet Salkkarit-näyttelijät Vivi Wahlström ja Olga Heikkala poseeraavat rannalla – erikoinen yksityiskohta naurattaa faneja

Hanna Kinnusella takanaan massiivinen elämäntaparemontti – tältä Salkkarit-tähden muodonmuutos näyttää!