Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Hanna Kinnunen kertoi hiljattain omalla Instagram-tilillään onnistuneensa tekemään laajan elämäntapamuutoksen.

Kinnunen on julkaissut kahden kuvan kuvakollaasin, jossa hänen muodonmuutoksensa näkyy hyvin. Näyttelijä myöntää jännittävänsä kuvan julkaisua.

– Vasemmalla olen minä reilu vuosi sitten, oikealla reilu viikko sitten, Kinnunen kirjoittaa postauksensa yhteydessä.

– Aloitin tän vuoden alussa systemaattisen prosessin oman hyvinvointini parantamiseksi. ”Matka” on edelleen syvästi kesken, mutta on se edennytkin, hän jatkaa.

Kinnunen sanoo tajunneensa, että voi tänä päivänä huomattavasti paremmin kuin vuosi sitten.

– Näin tuon vanhemman kuvan itsestäni tänään ja ensimmäistä kertaa aikoihin huomasin, miten paljon paremmin voin juuri nyt. Olin tuolloin väsynyt ja stressaantunut, nukuin miten sattuu ja söinkin miten sattuu.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Kinnunen liikkuu omien sanojensa mukaan enemmän, syö puhtaammin ja nukkuu hyvin. Lisäksi hän stressaa vähemmän.

– Päätin laittaa itseni tärkeysjärjestyksessä kärkeen aiemman ”onhan tässä kaikkea muuta tärkeämpää” sijaan ja se on kannattanut.

Kinnuselle tärkeintä on, että hän on löytänyt täysin uudenlaista energiaa elämäänsä.

– Mulla on edelleen pyöreä takamus ja paksut reidet, tulee varmasti aina olemaan, mutta mun jaksaminen ja vireystila ovat ihan eri tasolla kuin aikoihin, hän hehkuttaa.

– Joten jos jotain olen oppinut, se on tämä: älä koskaan epäröi laittaa omaa hyvinvointiasi ja sen tavoittelua ykköseksi. U deserve to feel good (suom. ansaitset voida hyvin).

Lue myös:

Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen kritisoi rajusti aikuisten somekäyttäytymistä -”Moukkamaista!”

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnusella meneillään uusi elämänvaihe – ”Täytyy osata pyytää apua”