Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tulleet näyttelijät Vivi Wahlström ja Olga Heikkala ovat nousseet suureen suosioon ulkomailla heidän roolihahmojensa Miran ja Violan myötä.

Salkkareissa Miran ja Violan välille on muodostunut yllättäen suhde, mikä on herättänyt paljon huomiota ulkomailla. Vivi ja Olga kertoivat viime viikolla Iltalehden haastattelussa saavansa somessa hämmästyttävän paljon viestejä muun muassa espanjalaisilta faneiltaan.

Vivi ja Olga ovat läheisiä ystävyksiä myös oikeassa elämässä. Nyt kaksikko on ihastuttanut laajasti somessa kesäisellä yhteiskuvalla, jossa he poseeraavat rannalla. Vivin julkaisemassa kuvassa naiset ovat nousemassa ylös vedestä, ja molemmat nauravat iloista naurua.

Eräs yksityiskohta on huvittanut suuresti myös faneja – nimittäin Vivin jalassa olevat ”uimahousut”. Näyttelijä on kietonut Alepa-pussin jalkoihinsa, mikä on varmasti yhtenä syynä kaverustenkin nauruun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Kesä, alepapussipöksyt ja vaimokkeet, Vivi kirjoittaa Instagramissa.

Aurinkoinen julkaisu on kerännyt lyhyessä ajassa runsaasti tykkäyksiä ja kommentteja.

– Ootte upeita, eräs fani kehuu.

– Söpöimmät ikinä, toinen ylistää.

Lue myös:

Rantabaari-tähti Emilia Jansson haluaisi pistää itsensä Iina Kuustosen tapaan äärirajoille – ”Se olisi hyvin pitkä prosessi”

Johanna Puhakka avoimena sosiaalisen median nurjasta puolesta: ”Haluan murtaa täydellisyyden mielikuvaa”