Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Kerttu Rissanen viettää tänään tiistaina, 23. helmikuuta 25-vuotissyntymäpäiväänsä.

Rissanen julkaisi omalla Instagram-tilillään neljän kuvan kuvasarjan, jonka yhteydessä hän kertoo synttäripäivänsä kuluvan sängyn pohjalla toipilaana.

– It’s my birthday… tämä synttäripäivä menee flunssaisena maatessa kotona (ei onneksi ole korona). Tarkoituksena oli mennä maman kaa syömään ja kaikkea kivaa mut nyt sit kutsuu vaan kotisohva ja Netflix, Rissanen kirjoittaa.

Flunssasta huolimatta Rissanen on onneksi päässyt nauttimaan myös aidosta juhlatunnelmasta, sillä hänen avopuolisonsa, näyttelijäkollega Sami Uotila järjesti päivänsankarille ihanan yllätyksen.

Rissasen julkaisusta paljastuu, että Uotila oli hankkinut rakkaalleen ylellisen lahjan Louis Vuitton -liikkeestä. Lisäksi hän oli ostanut erilaisia leivoksia ja askarrellut suloisen syntymäpäiväkortin.

– Olipa kuitenkin ihana herätä yllätykseen, toinen oli käyny hakee gluteenittomia kakkusia ja ostanut lahjan, Rissanen hehkuttaa postauksessaan sydänemojin kera.

Näet Rissasen syntymäpäiväjulkaisun alta tai täällä. Pääset selaamaan lisää kuvia klikkaamalla postauksen oikealla puolella näkyvää nuolta.

Lue myös:

Näyttelijätähti Kerttu Rissanen julkaisi kuvan sairaalasta – ”Toivon, että lähtee ferritiini nousuun”

Kerttu Rissanen kärsii ikävistä terveysongelmista: ”En näköjään saa hoitoa”

Kerttu Rissanen ja Sami Uotila keskellä muuttorumbaa – ”Sikana hommaa”