Kauppiaspariskunta Sampo ja Minttu Kaulanen matkustivat häämatkalle Lontooseen viime viikolla. Pariskunta on ollut naimisissa jo 10 vuotta ja hääpäivää he lähtivät juhlistamaan pitkän viikonlopun merkeissä. Kaulanen julkaisi Instagramissa kuvat vaimostaan istumassa ravintolan pöydässä ennen burleskiesitystä sekä hotellihuoneesta peiton alta esityksen jälkeen.

– Before and after! Aika vanhoja pieruja ollaan. Jaksettiin ”riehua” Lontoon yössä kaksi tuntia. 19–21.00 ja sitten takaisin hotellille. Kävästiin katsomassa vähän burleskia mut tais olla liian kesyä meiän makuun, Sampo kirjoittaa.

Sampo ja Minttu viettivät yhteistä aikaa kiertelemällä Lontoon katuja ja katselemalla nähtävyyksiä. Tornilinna London Tower tuli muun muassa tutuksi ja nauttivat he myös perinteisen englantilaisen fish&chips -annoksen. Sampo julkaisi useamman kuvan pariskunnan häämatkasta sometilillään ja kertoi, kuinka he ovat Mintun kanssa nauttineet toistensa seurasta.

– Lontoo on kyllä mahtava ja tämä pitkä viikonloppu oli riittävä! Ei siinä mahottomia ehi kokemaan, mut jäipä syy palata joskus uudestaan! Nyt takaisin kotia, Sampo kirjoittaa ja kiittää samalla Minttu-vaimoaan matkasta.

Lue myös:

Sampo Kaulanen hemmotteli Minttu-vaimoaan tuhansien eurojen ökylahjalla: ”Per*aukisena haaveiltiin”

Minttu Kaulanen kohtasi suuren surun – muistelee 30-vuotiaana menehtynyttä pikkuveljeään: ”Suunnattoman ikävän kanssa en ole oppinut elämään”