Kauppiaspariskunta Sampo ja Minttu Kaulasen perheessä juhlittiin 3. huhtikuuta Mintun syntymäpäivää. Sampo julkaisi juhlan kunniaksi onnellisen kuvan vaimostaan, joka pitelee käsissään mieheltään saamaa todellista luksuslahjaa, tuhansien eurojen arvoista Louis Vuittonin matkalaukkua.

– Klisheinen sanonta tähän välhiin! Soot kyllä ko punaviini. Päihytät ja saat tekheen kaikkea hullua. Silti sitä pittää saaha aina vain lissää ja lissää. Niin iltasin ko aamusin. Ai niin, ja paranet vain vanheteshaan! Sampo sanailee kuvatekstissä.

– Hyvvää syntymäpäivää babe! Toivottavasti piät ”ökylahjalaukusta”!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisusta käy ilmi, että Minttu oli ehtinyt haaveilla laukusta jo pitkään.

– Muistakko ku persaukisena haaveiltiin että saahaan tuommonen ”Luikkari” ostettua. No, toistavuosikymmentä siinä meni.. mut siinä se nyt on prkl. Rakastan sua! Hyvää synttäriä! Kiitos ko jaksat!

Julkaisun lopuksi Sampo vielä kehui vaimoaan.

– Oot ihmisenä, äitinä ihan huippu ja vaimona päällikkö! Rakastajana leijjona ja vihollisena karmea.

Lue myös:

Minttu Kaulanen kohtasi suuren surun – muistelee 30-vuotiaana menehtynyttä pikkuveljeään: ”Suunnattoman ikävän kanssa en ole oppinut elämään”

Minttu Kaulanen joutui hurjaan onnettomuuteen tyttärensä kanssa – jäälohkareet runnoivat auton moottoritiellä: ”Meni hetki päästä shokista yli”