Pääministeri Sanna Marin edusti Linnan juhlissa näyttävässä valkoisessa iltapuvussa. Marinille täydellisesti istuvan mekon on suunnitellut ja ommellut Sari Hörkkö.

Marinin asukokonaisuus on kerännyt runsaasti ihastelua sosiaalisessa mediassa.

Eilen keskiviikkona (7.12.) Marin julkaisi itsenäisyyspäivän vastaanotolta liudan toinen toistaan upeampia kuvia omalle Instagram-tililleen. Kuvien yhteydessä Marin paljastaa yllättäviä yksityiskohtia Linnan juhlien tyylinsä takaa.

Tuoreessa julkaisussaan pääministeri kertoo myös hänelle myönnetystä Suomen Valkoisen Ruusun suurrististä, jota hän kantoi itsenäisyyspäivänä.

– Oli kunnia kantaa Suomen Valkoisen Ruusun suurristiä, joka myönnetään isänmaan palveluksessa ansioituneille Suomen kansalaisille tunnustukseksi huomattavista siviili- ja sotilasansioista, Marin muotoilee.

Marin kiittää postauksessaan mekkonsa ommellutta Sari Hörkköä. Puku on Marinin mukaan jo 15 vuotta vanha, ja sitä muokattiin hänelle sopivaksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hörkön lisäksi Marin kiittää hänen meikkinsä ja kampauksensa tehnyttä Satu Arvoa.

Monien suomalaisten on ehkä vaikea uskoa, että Marin saapui Suomeen vain muutamia tunteja ennen Linnan juhlia. Marinin päivityksestä päätellen oli lähellä, että hän olisi myöhästynyt presidenttiparin kättelystä.

– Ehostus jouduttiin tekemään hyvin nopeasti, sillä saavuin Suomeen Länsi-Balkan huippukokouksesta Albaniasta vasta juuri ennen vastaanottoa, Marin tunnustaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Katso kuvat! Näin tunnetut suomalaisjulkkikset edustivat Linnassa – eräs poikkeuksellinen puku sai yleisön villiintymään

Sanna Marin herätti raivoa suomalaisten keskuudessa – muutti välittömästi käytöstään ja julkaisi meikittömän selfien!