Sanna Marin on hiljattain saanut tietää, että hänen kampaajarakkaallaan on suhde myös toisen naisen kanssa.

Ex-pääministeri julkaisi aikaisemmin kryptisen viestin, jolla oli raju viesti.

– Helvetissä on erityinen paikka niille naisille, jotka eivät auta toisia naisia, Marinin kirjoituksessa luki.

”Kyseessä oli poliittinen päivitys”, Sanna Marin kommentoi Seiskalle.

Aluksi Sanna Marinin viestin luultiin olevan osoitettu valtiovarainministeri Riikka Purralle, mutta Seiskalle kerrottujen tietojen mukaan julkaisu liittyy Marinin vauhdikkaaseen yksityiselämään.

– Sanna sai hiljattain tietää, että hänen kampaajarakkaallaan on ollut samaan aikaan pitkä suhde naimisissa olevaan kampaajarouvaan, useat eri lähteet raportoivat Seiskalle.

– Kampaajapiireissä on koko kesä jännitetty, koska asia paljastuu Sannalle, mutta nyt se sitten tapahtui. Ja rytinällä, Seiskalle juorutaan.

Sanna Marin Emma-gaalassa helmikuussa 2023. Kuva: AOP

”Ollut pitkään salasuhteessa erääseen kampaajanaiseen”

Sannan uusi suhde nousi nopeasti otsikoihin, kun ex-pääministeri nähtiin uuden kampaajarakkaan kanssa kaupungilla hempeissä tunnelmissa.

Kampaamopiireissä tiedettiin Sannan miehen salasuhteesta.

– Oli julkinen salaisuus, että kampaajamies oli jo pitkään ollut salasuhteessa erääseen kampaajanaiseen. Kohusuhde aiheutti paljon kuohuntaa kampaajapiireissä koko kevään ajan, useat eri kampaajat avautuvat Seiskalle.

– Kahvipöytäkeskusteluiden ykköspuheenaiheeksi nousi se, mitä Sannan ilmestyminen kuvioon aiheuttaa. Oman mausteensa soppaan antoi se, että kampaajamiehen salarakas on yhä tukevasti naimisissa, Seiskalle supistaan.