sanni-instagram

Sanni ja Evelina bongattiin yhteisellä matkalla käpertyneinä toisiinsa – suhde?

Metropoli
Suomen suosituimpiin laulajatähtiin kuuluvat Sanni ja Evelina bongattiin läheisissä merkeissä viime sunnuntaina.Seiskan saamien silminnäkijätietojen mukaan kaksikko käpertyi lentokoneessa toisiinsa palatessaan yhteiseltä lomalta Lontoosta Helsinkiin. Lentokentän tuloaulassa otetussa kuvassa he välttelivät ulkopuolisten katseita.
– Kaksikko nosti kätensä kasvojen eteen nähtyään kuvaajan, Seiskalle kerrottiin.
Seiskan mukaan Sanni ja Evelina ovat olleet jo pitkään läheisiä ystäviä ja he ovat lomailleet ennenkin yhdessä ulkomailla. Mahdollista romanttista suhdetta ei ole vahvistettu, mutta uudesta kuvasta herää kysymys, miksi pelkät ystävykset peittelisivät kasvojaan, kun heidät bongataan yhdessä lentokentältä?


Molemmat naiset ovat menestyviä yrittäjiä ja heidän yrityksensä ovat tehneet viime vuosina satojen tuhansien eurojen liikevaihtoja. Esimerkiksi Sannin yritys teki viime vuonna 480 000 euron liikevaihdolla voittoa 310 000 euroa.


Sanni ja Evelina ovat tulleet tutuiksi myös Nelosen suositusta Vain elämää -sarjasta, jossa Sanni esiintyi neljännellä sekä seitsemännellä tuotantokaudella, ja Evelina on mukana juuri nyt esitettävällä yhdeksännellä kaudella.
On kaksikolla sitten romanttinen suhde tai ei, ainakin heillä on musiikillisen lahjakkuuden lisäksi paljon muutakin yhteistä.
Lähde: Seiska
Kuvat: Instagram / Sanni / Evelina

Asenna appi

Metropoli.net

Sattuu ja tapahtuu