Suomen seuratuimpiin julkkispariskuntiin lukeutuva artisti Sanni ja radiojuontaja Shirly Karvinen matkustivat tällä viikolla yhteiselle lemmenlomalle etelän auringon alle. Pari on julkaissut reissustaan kuvia ja videoita omille Instagram-tileilleen, mutta matkakohdettaan he eivät ole toistaiseksi paljastaneet julkisuuteen.

Sannin ja Shirlyn postausten perusteella lomaa vietetään hyvin lämpimässä paikassa, jossa merivesi on turkoosia ja rantojen reunoja koristavat näyttävät palmupuut. Ennen matkan alkamista Shirly vihjasi kohteessa tarvittavan paksua kerrosta aurinkorasvaa.

Shirlylla on parhaillaan meneillään pitkä kesäloma työstään aamuradion juontajana. Hän kertoo Instagramissa heränneensä silti vanhan rytminsä mukaan aikaisin aamulla.

– Kannatti ottaa lomaa radiosta, et voi sit vaan huvikseen heräillä ennen klo 06. Ehkä tää tästä tasaantuu, Shirly kirjoittaa Instagram-julkaisunsa yhteydessä.

– Onneks tän viikon to do -lista tulee koostuu aikalailla aurinkorasvan levityksestä ja sen varomisesta, et sitä ei mee hikoilles silmää. Se nimittäin kirvelee, hän jatkaa pilke silmäkulmassa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös Sanni hehkutti aiemmin tällä viikolla Instagramissa tulevaa etelänmatkaansa.

– Tää tonnin seteli lähtee nyt minilomalle moii, artisti iloitsi.

Shirly kommentoi rakkaansa postausta useiden aurinkolomaan viittaavien emojien kera.

– Bebii, Sanni vastasi kumppanilleen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sekä Sanni että Shirly ovat lisänneet Instagramin Stories-osioihinsa kuvia näyttävistä ruoka-annoksista, jotka he ovat nauttineet kauniiden merimaisemien äärellä.

Eilen keskiviikkona (8.6.) Shirly postasi kuvan hotellin kattoterassilta, jolta avautuu jylhä näköala kohti merta. Upeassa otoksessa Shirly istuskelee aurinkotuolilla äärimmäisen onnellisen näköisenä.

– Nautin, Shirly muotoilee aurinkoemojin kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Shirly Karvinen ilmoitti todellisen shokkiuutisen: ”Itkettää pelkkä päivityksenkin tekeminen”

Sanni juhli näyttävästi 29-vuotissyntymäpäiviään – Shirly-rakkaalta hellyyttävä onnentoivotus: ”Universumiin syntyi upea tyyppi”