Mediapersoona ja somevaikuttaja Sara Forsberg tekee helmikuussa täysin uuden aluevaltauksen. Nelosen tiedotteen mukaan Sara aloittaa HitMix-radiokanavan juontajana 8. helmikuuta.

Saran juontoparina on radioalan konkari Oku Luukkainen ja kaksikon on määrä juontaa HitMixin iltapäiväohjelmaa. Iltapäiväohjelman nimi on Oku Luukkainen feat. Sara Forsberg ja se kuullaan joka viikko maanantaista torstaihin klo 14–18.

– Radion tekeminen on teinistä saakka ollut salainen unelmani. Kun kysyttiin, lähtisinkö juontamaan Okun kanssa HitMixin iltapäivää, päätöksenteko ei ollut vaikeaa, Sara kommentoi uutta aluevaltaustaan Nelosen tiedotteessa.

– Juontohommat on entuudestaan tuttuja, mutta niihin on aina aikaisemmin liittynyt TV-kamerat. Jännä nähdä mitä puolia musta tulee esiin, kun ne poistetaan yhtälöstä. Ja Oku lisätään, hän jatkaa.

Myös Oku vaikuttaa odottavan kaksikon yhteistyötä innoissaan.

– Olen pääsääntöisesti juontanut radiossa aina yksin. Olen ollut hieman kateellinen ”radiopareille” ja miettinyt, kenenköhän kanssa itse joskus tekisin radiota. Villeimmissäkään unelmissa en olisi arvannut, että se on Sara Forsberg, hän sanoo.

Kuva: Nelonen Pressi / Petri Aho

HitMixin ohjelmapäällikkö Petra Piipari kertoo, että iltapäiväohjelmassa on luvassa 90- ja 2000-luvun hittimusiikkia, parhaita uutuuksia sekä nopeatemposta hyvän fiiliksen verbaaliakrobatiaa.

– Kaikki Saran tuntevat tietävät, että tämä sisällöntuottamisen eittämätön kuningatar ei jää Okunkaan tasoisen moottoriturvan jalkoihin, Petra toteaa.

Lue myös:

Sara Forsbergin viisumihakemus Yhdysvaltoihin hylättiin taas – ”Olen perustanut koko urani tämän ympärille”

Katso ennen ja jälkeen -kuvat! Sara Forsberg laihtui 20 kiloa: ”Ei ole mitään salaisuutta”

Katso kuvat! Sara Forsberg laihtui hurjasti ja aloitti lihaskuntotreenin: ”Kova työ tuottaa aina tulosta”