Somevaikuttaja ja yrittäjä Sara Sieppi valottaa suomalaisille arkeaan suositussa Discovery+-suoratoistopalvelun Iholla-sarjassa.

Sieppi on tunnettu ahkeruudestaan ja korkeasta työmoraalistaan, mikä osoittautuu paikoitellen myös hieman ongelmalliseksi asiaksi, kuten tuoreessa Iholla-jaksossa nähdään. Ohjelmassa Sieppi avautuu kyyneleet silmissään terveysongelmistaan, jotka ovat todennäköisesti seurausta hänen hektisestä elämäntyylistään ja jatkuvasta työnteostaan.

Sieppi kertoo rehellisesti siitä, kuinka hänen on vaikeaa erottaa työtä ja vapaa-aikaa toisistaan. Tämä on johtanut siihen, että Sieppi on jo pitkään tuntenut itsensä erittäin uupuneeksi eikä hän kykene nukkumaan kunnolla.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Minun sydämeni on nyt viime päivinä tai oikeastaan koko viikon… olen tuntenut sen tässä rinnassa, se vain pamppaa tässä ihan todella ylhäällä, Sieppi kuvailee ohjelmassa tuntemuksiaan.

– En saa oikein nukuttua, tai jos minä saan unen, niin sitten sitä kestää johonkin, ja sitten olen taas hereillä, hän jatkaa.

Aamuisin Sieppi yrittää usein käynnistää päivänsä ajattelemalla mahdollisimman positiivisesti ja unohtaa kokemansa väsymyksen ja stressin. Sydänongelmia on kuitenkin vaikea sivuuttaa pelkällä olankohautuksella.

– Kun nämä sydänvaivat alkoivat, niin mietin, että kuinka piippuun olen saaanut itseni? Pitääkö minun mennä lääkärin vai lähtevätkö nämä ajan kanssa pois? nainen pohtii epätoivoisena.

– Tunnen sydämeni tässä ihan ylhäällä, ja se hakkaa tajuttoman kova koko ajan. Ne eivät ole rytmihäiriöitä, mutta se on todella outo tunne.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Siepin kyyneleistä ei meinaa tulla loppua, kun hän käy ajatuksella läpi elämäänsä, johon ei paljon vapaapäiviä tai lomailua kuulu.

– Aivoni raksuttavat ihan koko ajan. Mietin koko ajan, että mikä on seuraava juttu mikä minun pitää tehdä. Että olenko muistanut sen jutun ja sen jutun. Sitten kun tätä on jatkunut niin kauan, niin ehkä tämä on se kropan tapa reagoida, että nyt on liikaa, Sieppi toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Iholla-sarja katsottavissa Discovery+-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

Pikkusiskonsa palkannut Sara Sieppi avoimena Me Naisille: ”Ally on nähnyt läheltä, milloin olen ollut tosi rikki”

Iholla: Sara Sieppi rehellisenä illasta, jolloin Roope Salminen syyllistyi seksuaalirikokseen – ”Kuulostaa täysin hurjalta jutulta”

Iholla: Sara Sieppi avautuu häneen liitetyn muusikkomiehen käytöksestä – ”Hyväksikäytetty olo”