Somevaikuttaja Sara Sieppi ilmoitti yllättäen Instagramissa etsivänsä uutta assistenttia. Saran assarina on vuoden 2020 kesästä asti toiminut hänen pikkusiskonsa Alisa Sieppi.

Sara ja Alisa ovat useasti kehuneet yhteistyön sujuva loistavasti. Siskosten hyvistä väleistä huolimatta Sara julkaisi Stories-osiossa työpaikkailmoituksen, jossa etsii assistenttia.

– Jos olet reipas, oma-aloitteinen, luotettava, aikatauluiltasi joustava. Idearikas, omaat hyvän englanninkielen taidon, hallitset tietokoneen ja osaat kirjoittaa sekä tykkäät somesta, niin voisin tarvita sinua, Sara kirjoitti ilmoituksessa.

Ilmoitus poiki valtavan määrän vastauksia, sillä myöhemmin Sara lisäsi Stories-osioon kuvan, jossa näkyy 10 152 avaamatonta sähköpostia.

– Kiitos tuhannesti lukuisista hakemuksista! Hetki menee, että käyn ne kaikki läpi, Sara kiitti kuvan yhteydessä ja huomautti, etteivät ihan kaikki niistä sentään olleet työhakemuksia.

Muutama viikko sitten Sara julkaisi Instagramissa kuvan, jossa kiitti pikkusiskoaan upeasta työstä assarina. Ehkäpä Alisa on siis suuntaamassa kohti uusia tuulia.

– Työn, sisarussuhteen ja ystävyyden yhdistäminen ei välttämättä ole aina se kaikista helpoin paketti. Mutta ehdottomasti paras paketti, jota tulee vaalia, Sara kirjoitti.

– Olet nuoresta iästä huolimatta rautainen ammattilainen duunissasi, upea sisko sekä tyyppi, joka ilmestyy paikalle silloinkin, kun ei välttämättä ole uskaltanut edes pyytää apua. En tiedä missä olisin ilman sinua.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Sara Sieppi avoimena: ”En ymmärrä sitä paskakuormaa, mikä mun päälle kaadetaan”

Sara Sieppi laukoo rehellisen mielipiteensä Aleksi Valavuoren kuittailusta – ”Typerää heittää spedeilyksi”