Menestyneinä misseinä, malleina ja yrittäjinä tunnetuksi tulleet ystävykset Sara Sieppi ja Sabina Särkkä viettivät kuluneen viikonlopun keskellä ihanaa hääloistoa. Kaksikko nimittäin toimi erään yhteisen ystävänsä kaasoina lauantaina 30. heinäkuuta järjestetyissä häissä.

Särkkä ja Sieppi ovat päivittäneet viikonlopulta runsaasti kuva- ja videomateriaalia omille Instagram-tileilleen. Naisten Stories-osioista on selvinnyt muun muassa se, että häitä edeltävänä yönä morsian kaasoineen siirtyi sulhasen kanssa eri paikkaan yöksi. Yö vietettiin hulppeassa juniorsviitissä Helsingin Bulevardilla sijaitsevassa Lapland Hotel -hotellissa.

Hotellissa naiset kilistelivät kuohuviinilaseilla, saunoivat yksityisessä saunassaaan ja nauttivat huoneeseen tuodusta ylellisestä aamupalasta sekä kauneushoidoista.

Sekä Särkkä että Sieppi ovat julkaisseet häistä sisältöä myös Feed-osioihinsa. Molemmat ovat lisänneet profiileihinsa useamman kuvan ja videon kuvarullan, joista katsoja voi päästä mukaan juhlahumuun.

Missisiskokset pukeutuivat hääjuhlaan samanlaisiin, shamppanjanvärisiin iltapukuihin. Upeat morsiusneidot ovat taatusti herättäneet runsaasti huomiota häissä.

– Viikonloppu tarjos sitä parasta eli rakkautta! Ei lähtenyt puoleen hintaan, vaan monen vuoden kokemuksella. Onnellinen kaaso kuittaa ja laittaa ”pitiks viel muistaa jotain” -kassan kii. Oli ihanaa! Sieppi kirjoittaa oman julkaisunsa kuvatekstissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä. Näet lisää kuvia ja videoita napauttamalla kuvan oikealla laidalla sijaitsevaa nuolta.

– Bride & Bride’s babes lookit. Kiitos ihanista häistä rakkaat! hehkuttaa puolestaan Särkkä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä. Näet lisää kuvia ja videoita napauttamalla kuvan oikealla laidalla sijaitsevaa nuolta.

Lue myös:

Uudessa suhteessa elävä Sara Sieppi täräytti rehellisen vastauksen lapsiuteluihin: ”Pintaliidolla vielä vedellään”

TIS-Vilma ja Juuso paljastivat vauvansa nimen – ex-pari poseeraa herkässä yhteiskuvassa: ”Yritämme parhaamme”