Suomen menestyneimpiin somevaikuttajiin lukeutuva Sara Sieppi vastasi hiljattain seuraajiensa kysymyksiin koskien hänen viime vuonna ostamaansa mökkiä.

Kysymyssessiossaan Sieppi muun muassa paljasti sen, että hän osti mökkinsä sokkona. Muita mökkejä Sieppi ei edes käynyt katsomassa.

Ennen ostotapahtumaa Siepin mökki oli ollut samaan aikaan myynnissä ja tarjolla vuokralle Airbnb-sivustolla.

– Mun vanhemmat vietti täällä viikonlopun ja rakastuivat paikkaan. Seuraavalla viikolla taisin tehdä jo kaupat, Sieppi kertoi Instagramin Stories-osiossa.

Siepin Stories-osiosta selvisi myös mökin hinta: noin 100 000 euroa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Pelottaako sua koskaan olla yksin yötä mökillä? eräs seuraaja tiedusteli.

– En oo oikein koskaan hirveesti mökkeillyt ja tämänkin ostin vasta syksyllä. Tulin ekaa mökkeilee kunnolla jouluna ja perille tullessani selvisi, että mulla onkin korona, Sieppi pohjusti vastaustaan.

– Olin sit heti alkuun kaks viikkoa yksin 30 asteen pakkasessa möksällä. Eka yö oli kieltämättä vähän jännä, mut kaikkeen tottuu ja oonhan mä lapsuuteni viettänyt metsissä ja poissa kaupungin sykkeestä, joten ei se sinällään mitään uutta ollu, hän painotti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Yksi yllättävä yksityiskohta Siepin mökkielämässä on saanut somen hämmästymään. Sieppi nimittäin paljasti, ettei hänen tarvitse juurikaan itse huolehtia mökistään.

– Onko mökki yksin sun käytössä, vai käyttääkö sitä muutkin? Siepin seuraaja uteli.

– Mun vanhemmat viettää täällä paljon aikaa. Tekee kaikki mökkihommat ympäri vuoden, joten mun ei tarvi huolehtii mistään. Parhaita tyyppejä, Sieppi täräytti.

Lue myös:

Sara Sieppi ja Sabina Särkkä keskellä häähumua – ihastuttavat kaasoina: ”Ei lähtenyt puoleen hintaan”

Uudessa suhteessa elävä Sara Sieppi täräytti rehellisen vastauksen lapsiuteluihin: ”Pintaliidolla vielä vedellään”