Sara Sieppi rehellisenä somessa: ”Housut puristaa ja fiilis on ällöttävä”

Vuoden 2011 Miss Suomena ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnetuksi tullut Sara Sieppi, 29, avautuu Instagram-tilillään siitä, kuinka hänen elämäntapansa ovat muuttuneet kesän aikana.

Sieppi kertoo rehellisesti, ettei hän ole kuluneina viikkoina pahemmin löytänyt motivaatiota treenaamiseen.

– Housut puristaa ja fiilis on ällöttävä! hän aloittaa julkaisunsa.

– Viime aikoina mun jalassa on ollut useammin korkkarit kuin lenkkarit. Vihersmoothieita oon katsellut mainoksista ja kuntosalilla en oo käynyt muuten kuin omissa ajatuksissa. Aamulenkit oon hoitanut virtuaalisesti silmät sirrillään katsellen muiden aerobista IG-ssä, Sieppi kirjoittaa rehellisesti.

– Oon keksinyt ainakin 34 erilaista tekosyytä mieluummin kuin lähtenyt tsekkaa uudet lenkkipolut. ”Aloitan sitten huomenna” -viikot on käyty moneen kertaan läpi epäonnistumisella.

Sieppi kuitenkin muistuttaa siitä, kuinka kenenkään ei tulisi potea huonoa omaatuntoa, vaikka ei jaksaisi noudattaa terveellisiä elämäntapoja aivan joka päivä.

– Pienillä stepeillä eteenpäin. Älä vertaa itseäsi niihin yli-ihmisiin (oon ristinyt ne sellaisiksi) somessa, jotka herää kuudelta aamulla, syö vaan vihreetä ja treenaa koko ajan. Onneks jokainen saa valita oman balanssin elämään, ja mulle siihen kuuluu Hese & lenkkarit fiiliksen mukaan.

Nainen kehottaakin seuraajiaan lähtemään ulos iloitsemaan elämästä.

– Tässä ”osta se ja se valmennus” -buumissa riittää ku saat lenkkarit jalkaan, laitat musat korville ja lähdet fiilistelee elämää ulos, Sieppi kiteyttää.

Siepin avoin päivitys on saanut lukuisia tykkäyksiä ja kommentteja, joissa häntä kiitetään rehellisyydestä. Monet kirjoittvat, että postaus oli juuri se mitä he kaipasivatkin.

Näet päivityksen kokonaisuudessaan alta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös: Huhhuh, mikä kroppa – Sara Sieppi palvoo aurinkoa rantahiekalla!


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta