Somevaikuttaja, ex-missi ja yrittäjä Sara Sieppi hurmasi seuraajiaan somessa.

Runsaasti mainoskuvia omassa Instagramissaan julkaiseva Sara Sieppi on kerrassaan upea näky. Tällä kertaa entinen missi julkaisi kuvan purppurissa pitsialusvaatteissa, jotka suorastaan tihkuvat seksiä.

Sara Sieppi tienaa brändiyhteistöillään merkittäviä summia rahaa, sillä kaunottaren yritys, Semihima Oy, kerrytti vuosien 2021 ja 2022 aikana yli puoli miljoonaa euroa voittoa.

Sara Sieppi avautui aikaisemmin kohtaamastaan somekiusaamisesta.

Sara Sieppi otti kantaa ikävään ilmiöön, jossa somevaikuttajille lähetetään törkeitä ja ilkeitä viestejä. Missin mukaan viestin lähettäjien pitäisi miettiä, pystyvätkö he sanomaan saman kasvotusten.

-Elämä on ollut aika vaikeeta. Paljon puhutaan et se on vaan some, et jätä se. Emmä sano sulle et jätä sun työ, koska sua kiusataan, Sara kertoo videolla.

Sara on varma ettei moni pystyisi sanomaan somekirjoituksiaan kasvotusten.

– Ei sen kuuluis mennä niin. Mä toivon et seuraaval kerral, kun sä kommentoit jostain ihmisestä keskustelupalstalle tai kirjotat sen kuvan alle jotain ikävää tai sen stooriin kommentoit negatiiviseen sävyyn niin kuvittele et sä sanot sen sille henkilölle kasvotusten. Mä oon aika varma, et sä et pysty tekee sitä, Sara vinkkaa kiusaajille.

Sara on nähtävästi todella surullinen siitä, että näin ilmiselvästä asiasta täytyy päteä.

– Tuntuu tosi pahalta, että tääl somessa pitää kailottaa kaikille, että ÄLKÄÄ OLKO NIIN VITUN ILKEITÄ, Sara lopettaa tunteikkaan ulostulonsa.