Näyttelijä Satu Silvo joutui viime viikon lauantaina auto-onnettomuuteen Tampereella. Satu kertoo olleensa liikkeellä jalan, kun huolimaton kuski osui häneen.

– Tulin lauantaina auton töytäisemäksi Tampereella, paikassa jossa ratikkakiskot, bussilinja, autot, pyörät menee sikinsokin. Kadulla olevat laatat ja tiilet ovat jotenkin kaikki saman oloisia – ei erota, onko suojatien kohta vai pyörätien vai jalkakäytävä, meneekö tästä auto poikittain vai ei, Satu kirjoittaa.

– Huolimaton ylitys varmasti minultakin, mutta auto tuli takaa sivusta mun päälle (autohan ei saa ajaa päälle, kun en kuitenkaan hypännyt auton eteen.), Satu jatkaa.

Hän kertoo saaneensa aiemmin samana iltana kuvataiteilija Johanna Orakselta lahjaksi sateenvarjon, mikä hajosi onnettomuuden seurauksena, mutta pelasti hänet loukkaantumiselta.

– Onni oli, että sateenvarjo esti luiden murskautumisen tai jalkapöydän tai polvien muljahduksen, Satu kirjoittaa.

– Valitettavasti sateenvarjo on nyt käyttökelvoton, mutta pystyin sokista huolimatta vetämään lauantaina 2 esitystä – kiitos sateenvarjon, katsoja ystävien ja kollegojen yhteistyöllä.

Hän myöntää menneensä sokkiin tapahtuneesta.

– Kuskia ei kiinnostanut sattuiko minuun, eikä ”nistiä”, joka puolusti naiskuskia. Olin itse sokissa ja pyytelin anteeksi, en vain ymmärtänyt mitä tapahtui, Satu toteaa.

– Haluaisin nähdä videon mitä tuossa oikeasti tapahtui – miten auto ei nähnyt minua (kuten kuljettaja asian ilmaisi ) – ja miten itse oikein taapersin tien yli? hän jatkaa.

Lue myös:

Pikkuhousuissa sievistellyt Satu Silvo johti Martti Suosalon poikkeuksellisen kiusalliseen tilanteeseen – ”Olin noloudesta punaisena”

Uudessa suhteessa elävä Sara Sieppi täräytti rehellisen vastauksen lapsiuteluihin: ”Pintaliidolla vielä vedellään”