Ensimmäinen Top Chef Suomi voittaja ja Naughty BRGR -ravintolaketjun perustaja Akseli Herlevi, 36, on Seiskan saamien tietojen mukaan tapaillut vuodenvaihteesta saakka Miss Suomi 2019 -finalistia Emmi Suurosta. Lehden lähteen mukaan kyseessä saattaa olla jo parisuhde.

– Emmi on viettänyt runsaasti aikaansa Punavuoressa asuvan Akselin luona ja he viihtyvät muutoinkin yhdessä, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan tavoittama Herlevi kommentoi parisuhdestatustaan vaitonaisesti.

– No tuota… En ole tähän päivään mennessä avannut siviilielämäni asioita, enkä avaa niitä nytkään. Ne ovat vain henkilökohtaisia asioitani, Herlevi kommentoi Seiskalle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Akseli Herlevi perusti Naughty BRGR -ravintolaketjun vuonna 2015. Ensimmäinen ravintola avasi ovensa Helsingissä ja ketju on sittemmin laajentunut muun muassa Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään. Uusin ketjun ravintoloista aukeaa huhtikuussa Espooseen.

Vantaalla asuva Emmi Suuronen, 26, on ammatiltaan rakennusmestari ja työskentelee Kimolan Kanavan rakennushankkeessa työmaainsinöörinä. Emmi on julkaissut Instagramissa useita näyttäviä kuvia itsestään.

Lue myös:

Oletko syönyt wingsit aina väärin? Akseli Herlevi näyttää, kuinka syöt siivet oikeaoppisesti – katso video!

Sofia Belórf paljastaa viettäneensä takavuosina aikaa F1-legenda Michael Schumacherin kanssa – ”Hänellä oli herrasmieselkeet”