Tunnettu mediapersoona Daniel “Bile-Dani” Lehtonen ja hänen puolisonsa Eveliina Uosukainen olivat aikeissa mennä naimisiin vuonna 2020. Hääsuunnitelmat kuitenkin vesittyivät koronapandemian puhjettua.

Temptation Island -ohjelmassa viisi vuotta sitten rakastuneet Daniel ja Eveliina kertovat Seiska-lehdelle antamassaan haastattelussa, että heidän hääkassansa kului kevättalvella 2020, kun he lomailivat Balilla.

Pariskunta jäi Balille jumiin koronapandemian vuoksi. He sanovat vaihtaneensa lentoja useaan otteeseen ja maksaneensä säädöstä runsaasti ylimääräisiä euroja.

– Kun lopulta pääsimme pois, koko hääkassamme oli kirjaimellisti palanut ilmaan. Meillä tuhraantui tonnikaupalla rahaa siihen, että saimme paluulennon järjestettyä, pari toteaa Seiskalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tapahtuneen jälkeen rakastavaiset ovat säästäneet uutta hääkassaa varten. He pohtivat kahden vaihtoehdon välillä: joko pariskunta pitää suuret häät Suomessa ja Espanjassa, tai sitten he järjestävät intiimit, pienen piirin häät jossain eksoottisessa lomakohteessa.

– Katsotaan, miten maailma makaa ensi vuonna! pari summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Daniel Lehtonen heitti rivon vitsin – tämän asian mies teki ensimmäisenä kotiuduttuaan Selviytyjistä: ”Voit varmasti arvata…”

TIS-Eveliina otti aurinkoa yläosattomissa – joutui erikoiseen tilanteeseen kotinsa parvekkeella!