Tunnettu tosi-tv-kasvo Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen on yksi tänä syksynä Nelosella alkavan Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijoista.

Lehtonen paljastaa, että hänellä tuli viidakossa suuri ikävä kumppaniaan Eveliina ”Eve” Uosukaista. Danielin mukaan Eve oli kuitenkin innoissaan siitä, että mies pääsi osallistumaan Selviytyjiin.

– Kun minulle soitettiin ja pyydettiin mukaan Selviytyjiin, hypimme molemmat tasajalkaa ilosta, Daniel kuvailee Metropolille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Muut Selviytyjät-kisaajat ovat kertoneet valmistautuneensa ohjelman koitoksiin muun muassa katsomalla erilaisia Youtube-videoita. Daniel itse ei tehnyt mitään ennen kilpailua.

– Lähdin sinne täysin takki auki. En valmistautunut millään tavalla, mies toteaa.

Danielin roolihahmo Bile-Dani on tunnettu vauhdikkaasta elämäntyylistään ja voimakkaista mielipiteistään. Onko tulevalta Selviytyjät-kaudelta odotettavissa jonkilaista kohua?

– Asun Espanjan Mallorcalla, joten jos minkäänlaista kohua syntyy, se tuskin tavoittaa minua, Daniel sanoo.

– Täytyy huomauttaa, että Selviytyjiin ei kuitenkaan palkattu Bile-Dania, vaan olin siellä ihan omana itsenäni. Ja tämä todellinen minä on tunnettu siitä, että hän on kiltti kaikille. Sellainen puoli minusta varmasti tullaan näkemään myös ohjelmassa, hän painottaa.

Vaikka Daniel ei Bile-Danin roolissa nyt olekaan, irtoaa häneltä kuitenkin rivoja vitsejä. Kun Danielilta kysyy, mitä hän teki ensimmäisenä kotiuduttuaan Selviytyjistä, leviää hänen kasvoilleen myhäilevä ilme.

– Noh, voit varmasti arvata… Daniel naurahtaa viitaten mitä ilmeisemmin petipuuhiin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Daniel pelkää pimeää, jättihämähäkkejä, matelijoita, ahtaita paikkoja ja sitä, että hai tulee ja syö hänen jalkansa. Nämä pelot olivat vahvasti läsnä myös Selviytyjien kuvauksissa.

– Olen katsonut liikaa kauhuleffoja, tosi-tv-tähti tokaisee.

– Se, kuinka minä siellä viidakossa selvisin näiden pelkojeni kanssa, paljastuu sitten telkkarissa.

Lue myös:

Rotta yllätti Heikki Sorsan keskellä yötä Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – näin ex-lumilautailija reagoi viidakon eläimiin!

BB-tähti Helmeri Pirinen sai tärkeän vinkin Selviytyjät-sarjaa varten Kristian Heiskarilta: ”Kun olen mukava ja kiltti persoona…”